Fantastisk och grymt rolig Midsommar!

Som rubriken lyder så hade jag alltså en väldigt trevlig och kul midsommarafton.
Det var kubbspel, midsommarlunch, dans kring midsommarstången, femkamp lekar (som var otroligt kul), midsommarmiddag och god tårta till efterrätt, massa snacks, dans på dansbanan till liveband och sedan party all night long ;D
Kanske lite mycket alkohol för vissa men det är ju bara midsommar en gång om året så va fan ;P

Orkar inte skriva mer om det än så just nu.

Igår var jag i stan tillsammans med Mikaela och Emily, o våra bebbar såklart. Vi gick runt ett tag och jag kände mig sjukt seg...ville hem men jag tyckte att det var trevligt att umgås med dom. Jag var jätte stolt över mig själv att jag inte köpte med mig hem en enda pryl. =D Fast jag var nära några gånger!
Det var krångel med sl hela vägen hem och väl hemma så sätte jag mig och halvsov i soffan tills middagen var klar.

Stackars Andreas. Han jobbade hela dagen och var helt slut och sedan kom han hem till ett berg av disk som stod i diskhon och fick laga mat till sin sambo som bara låg deckad i soffan.
Efter middagen drog han till Elektrolux och köpte en diskmaskin. Tyvärr har vi fortfarande inte fått igång den så högen av diskberget står kvar och fylls på =/

Idag förstår jag iaf varför jag var så slutkörd igår....jag är sjuk och orkeslös. Hade velat gå ner till Lillsjön och gympat ikväll vid 7-tiden men det går ju inte nu =(

VILL INTE VARA SJUK!!!


Ursäkta för dålig uppdatering men det händer så mycket i mitt liv hela tiden så jag har inte riktigt tid med det här och vill inte känna mig stressad och pressad för att jag ska blogg för då får det va. Jag lägger in ett inlägg lite då och då när jag känner för det och när jag har tid.

Ha en bra dag så ska jag krya på mig...och plugga =(

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Midsommarfirande på smidö och Elvira 4 månader!

I morgon är det ju som alla vet midsommar och det ska firas på Smidö. =)
Dessutom så blir min lilla prinsessa 4 månader...shit det går ju så otroligt fort!?
Det ska bli kul iaf! =D

Måste slänga i mig lite mat nu och sedan ska vi dra...tror inte att jag kommer hinna skriva nu på ett tag men vi får se.
Vi ska iaf till Andreas landställe på midsommardagen så det blir i sånna fall ett långt uppehåll från skrivandet.

Glad Midsommar på er allihopa!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Misslyckad pluggdag men en lyckad dag och myskväll

Igår skulle jag bara gå en promenad till Emily för att sedan gå hem och plugga resten av dagen. Det blev ju ganska misslyckat.
Jag kom dit vid halv ett och så satt vi där ett tag på gräset på deras baksida. Nästan direkt när vi kom dit och jag hade lagt Elvira på en filt så vände hon sig för första gången från rygg till mage! Duktig tjej!! =D Sedan gick vi till coop och köpte en glass =)
Jag kom hem igen vid halv 6 och åt god middag som andreas hade lagat, slängde ihop några chokladbollar och gjorde saft, packade ner massa picknick saker och begav mig till Lillsjön där jag mötte upp Emily, hennes syster Malin och Melvin.
Vi satt och hade en mysig picknick tillsammans medans solen höll på att gå ner. Jag tyckte det var väldigt mysigt iaf =)
Efter det så tog vi oss en promenad längre bort av Lillsjön där andreas och hans kompisar stog och fiskade och som vanligt utan napp ^^
Vi var där ett tag tills det blev dags att gå hem, vid 12-tiden.
Sedan satte sig jag och Andreas på våran mysiga balkong med en filt om oss, tända ljus överallt och lite te och fika. Vi satt där och mös och snackade tills 1-tiden och sedan gick vi tillslut och la oss (Andreas slumrade till där ute, medans jag pratade, och då tyckte jag att det var dags att gå in :P)

Lite bilder från igår:


På Emilys baksida. Elvira har precis vänt sig från rygg till mage =)




Här försöker hon vända sig igen men det gick inte lika bra. Hon sparkade tillbaka sig innan armen kom runt =)




Malin, Melvin och Emily vid Lillsjön på våran picknick!



Vår picknickfika =)




Grabbarna stog och fiskade och drack öl.




Solnedgången och våran "utsikt" eller vad man säger. Det var fint iaf!




Emily tog massa bra bilder...paparazzi!





Systrarna Tegel :P


Mysig bild...Emily, Malin och Andreas som fiskar i bakrunden :)



Nu ska vi fixa massa här hemma innan vi drar till Smidö!
Skriver snart igen =)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Busmormor på besök!

Efter min brevbärar promenad, som blev lite mer än 1 ½ timma ungefär, så kom Elviras tokiga mormor på besök. :P Kan inte sluta skratta åt hur hon håller på med Elvira, det är inte lugnt en enda sekund och dom är verkligen överallt. Framför spegeln i ena stunden, sedan på golvet i alla möjliga olika positioner, i den andra stunden är dom i soffan och busar runt, sen står dom och dansar i köket. Helt plötsligt har hon dragit in en gåstol från förrådet och sätter Elvira i den med massa leksaker framför henne. Elvira såg så stor ut när hon satt där i.
Sedan höll mormor på att "träna" Elvira på att vända sig om från rygg till mage ^^ haha va hon höll på! Det var nära men tillslut blev Elvira så trött att hon bara skrek och ville inte göra något alls, stackare.
Medans dom höll på att busa så satt jag och försökte plugga men jag fastnar hela tiden. =( Går inte alls bra och jag blir bara frustrerad av att sitta och försöka när jag ändå inte kommer nån vart.

Tillslut fick jag nog och skulle ta mig en banan. Plötsligt sög Elvira på den...kommer inte ihåg hur det gick till alls :S
Men jag vet i allla fall att hon tyckte om det så jag mosade lite på en tallrik och gav henne med sked. Hon tyckte det var jätte gott och ville bara ha mer och mer hela tiden men jag ville inte ge för mycket så här i början. Hon skrek när jag inte gav mer så jag fick ta och amma henne för att hon skulle bli lugn. Skruttan då, ville bara ha banan!

Sedan satt jag hela kvällen framför datorn och försökte reda ut när alla bilder av Elvira är tagna och lägga dom i mappar. 0-1 månad, 1-2 månader, 2-3 månader och 3-4 månader. Det var inte så lätt måste jag säga. Vi har bilder överallt på datorn i massa olika mappar och jag visste först inte riktigt hur jag skulle göra men det får bli som det blev nu!

Några bilder från igår:


Elvira på väg att vända sig om. Hon la sig på armen, kom runt med benen men då sköt hon tillbaka sig =/



Stora tjejen i gåstolen!



Det var kul =) såg så kul ut när hon råkade skjuta iväg sig själv och så kollar hon upp som "vad hände nu? var det jag?"



Sötnosen <3



Det blev måånga bilder igår. Min mamma gick lös med kamran.


Det blev både många fina bilder och många roliga bilder. Elvira låg och pratade massor och då passade mormor på med kameran.


Här får hon smaka sin älskade banan :P
Vet inte varför hon skulle fram med handen hela tiden?



Hon sträckte ut tungan hela tiden och försökte suga på skeden. Det var lite svårt att byta teknik när man äter.


MmmmMmM så gott!


Nä nu ska jag göra lite nytta här hemma!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Brevbärare

Min "pluggdag", som jag skulle ha haft idag gick åt pipsvängen kan jag ju ta och tala om. Har fortfarande inte börjat och just nu känner jag för att ta en promenad så pluggandet får vänta.
Jag tänkte även eventuellt plugga lite i morgon oxå för att kompensera dagens plugg.
Istället för att plugga hela morgonen/förmiddagen så har jag fixat med annat. Bland annat så har jag skrivit adress på alla vykort (tackkorten från Elviras dop) som ska skickas iväg snarast. Tänkte faktiskt agera brevbärare nu på min promenad. Ska gå till alla som bor i kungsängen som var på dopet och lämna i brevlådan så det blir en liten runda. :)
Skönt att ha ett mål när man promenerar själv tycker jag, annars är det lite tråkigt.

Nä nu ska jag gå ut i det fina sommarvädret så att jag kan komma tillbaka in snart för att plugga! Motiverande...? Nej! =(

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Öppna förskolan och grill/filmkväll - film

Kom nyligen hem och känner mig ganska trött..ska snart gå och lägga mig i sängen brevid min sambo och kramas lite, men först lite uppdatering.

Idag så försov jag mig lite. Hann inte med allt som jag tänkte fixa med i morse och det känns ganska jobbigt. Det är så mycket jag vill göra men så lite tid och sommaren är verkligen för kort! Eftersom jag inte hann med nåt i morse så har jag fullt upp i morgon. Synd att det ska bli så fint väder! =(
Jag ångrar lite att jag inte gick upp när klockan ringde men jag var verkligen så sjuukt trött. Tur att Mikaela ringde och väckte mig vid 11-tiden för annars vet man inte hur länge jag hade kunnat sova? Jag fick verkligen stressa mig igenom hela morgonen eftersom vi hade bestämmt träff på öppna förskolan 13.30, och jag hatar att inte passa tiderna. Funderade nästan ett tag på att inte gå dit alls eftersom allt gick så dåligt och det var massor som jag ville fixa med hemma men det är ju nästan värre än att komma försent.
Nästan en timme efter den bestämda tiden så kom jag tillslut fram till öppna förskolan och träffade alla mammor, var med på sångstunden och hade trevligt.
Efteråt så gick jag, Emily och Mikaela till ett fik i kungsängen centrum, med våra bebisar, och satt där ett tag och snackade lite mer och mumsade.

Sedan var det dags för mig och Elvira att bege oss till tåget för att åka på en grill/filmkväll hos Frida med några tjejer från "gammla" klassen. Kom dit till 6 och så satt vi och pratade och skvallrade lite innan vi satte igång att grilla. Jag fick en barnvakt oxå medans vi åt..Fridas mamma som är tokig i bebisar gick runt med henne. =) Det var skönt med lite belastning.
Efter det så gick vi upp till tv:n för att kolla på film men tyvärr så blev det ingen film för mig. Elvira började plötsligt skrika och vad jag än gjorde så gallskrek hon. Jag förstog inte vad det kunde vara, jag provade med nappen, att amma, bära henne på alla sätt som brukar funka, försökte natta henne men hon bara skrek så då fick jag nog och packade snabbt ihop mina saker, tackade för mig och drog.
Så fort jag hade gått några steg från huset så somnade hon. Typiskt! Hon var tydligen bara trött men sådär skrikig har hon aldrig varit förut bara för att hon är trött??
Jag tyckte iaf det var kul att träffa dom och jag hoppas att det blir snart igen :D

Imorgon så ska jag ha en pluggdag har jag bestämmt men eftersom det ska bli så fint väder så får jag ta en paus mitt i allt och fråga snällt om det är någon mamma som vill ta en barnvagnspromenad eller nåt med mig :P

Lite bilder från idag:

Vi sitter på fiket tillsammans och har det mysigt.


Emily ger mat till Melvin som nu är 4 månader och får börja med fast föda :) Det var spännande att se.


På tåget påväg till Frida i Viksjö. Elvira som numera är en "Napp-tjej" (jag har ju varit så emot napp förut men det visade sig vara en ganska bra grej ändå)


Kattis och Frida som har varit i Turkiet i 2 veckor och hade mycket att berätta =)


Här har vi mammas blivande lilla godismonster... kanske?


Annica och Pillis =)


Och sen kan jag ju lika gärna passa på att lägga upp lite bilder från i helgen när jag ändå håller på.
Några bilder från i fredags:


Grabbarna påväg till Lillsjön för att fiska lite.


Otroligt fin och mysig kväll!


Lite smoke on the water ;P


Grabbarna fiskar men som vanligt utan napp..stackarna!


Massa naturupplevelser påvägen hem, i form av grodor/paddor.


Jag har två bilder från Lördagen oxå, innan kameran dog:


Melvin som ligger i vårat trapphus innan vi kom in. Jag (jävla pucko) hade nämligen glömt nyckeln hemma när jag och Emily gick till Lidel och handlade middagen och andreas hade redan dragit till sin kompis i viksjö när vi kom tillbaka...


Vi fick sitta och vänta i trapphuset som ett par lodisar tills andreas kom och öppnade till oss.
Som tur var så hann inga grannar se oss sitta där, det var bara Mikaela och Liam som hann se oss innan Andreas kom.

Nä nu ska jag natta! Nattinatt!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

"This is it" och helgens höjdpunkt

Sitter just nu i soffan och beklagar mig över att det är så sjukt mycket reklam på 3:an. Försöker njuta av filmen "This is it" med Michael Jackson som huvudroll men det är ju bara massa reklam hela tiden.
Filmen i sig är kul att kolla på och jag känner hela tiden hur det rycker och drar i kroppen. VILL DANSA!!!
Sitter och smygsjunger med också (tyst eftersom min familj sover i rummet brevid) blir mest stämmor dock men men, är man estet så är man ;P

Måste även berätta om min höjdpunkt på helgen som var igår, lördag.
Mikaela, Emily och deras bebisar var här på besök, vi lagade tacos tillsammans och åt middag här. Efteråt satt vi i soffan ett tag och kolla på tv tills vi gick ut på våran balkong med varsinna filtar (efter att bebisarna somnat). Super mysigt verkligen, att sitta där ute med tända ljus, massa snacks och snacka om allt möjligt mellan himmel och jord. Tror vi satt där ute fram till 2 på natten, sen gick Emily hem och Mikaela och Liam sov kvar. Får se om jag lägger ut några bilder senare....Nu börjar filmen igen!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bilder säger mer än ord

Nu var det ett tag sen jag skrev så jag orkar inte uppdatera er om allt som har hänt. Kortfattat så kan jag säga att jag var med Emily, Melvin och Mikaela o Liam på en liten promenad upp till centrum igår, vi åt glass och umgicks tillsammans. Sen kom mamma och Eric förbi en sväng och följde även med hem. Efter det så kom min lillesyrra hit och sov här till idag och sen åkte hon hem igen (och i morgon ska hon till Bournmouth i tre veckor på språkresa =( min lilla lillesyster har blivit stor!)
Bilder från torsdagen:


Min glada lilla flicka i sin babysitter<3



Mikaela och Liam. Uppe i centrum efter våran promenad.


Jag, Mickis och våra bebisar väntade utanför bvc på att Melvin skulle få en spruta.


Elvira med sin älskade kanin.



Allihopa satt och hejade på Melvin när han höll på att vända sig från rygg till mage. Tyvärr så lyckades han inte riktigt men nästan. Duktig liten pojke som kämpade så bra!


En glad liten prins med sin mamma =)


Det här lilla charmtrollet blev faktiskt 4 månader nu den 18 (kan inte skriva idag längre eftersom klockan är över 12 :P hehe)


Min lillebror och min mamma =)



Min sötnos <3

Idag så har vi varit och shoppat massor på barkaby handelsplats, känns som att vi är där rätt så ofta men det är bara för att jag är så köpgalen =) men det får bli ändringar på det nu framöver.
Vi köpte iaf bland annat en golvmopp (äntligen), kläder till både mig och andreas, massa småsaker till badrummet och så, en "arm" så att vi kan hänga mobilen över Elviras säng, godis osv. Sen var vi även på Coop forum och shoppade loss där oxå.
När vi kom hem så lagade vi mat och sedan kom andreas kompisar. Dom skulle gå och fiska så jag följde med på en promenad men hamnade hos Mikaelas mamma som bor på vägen till sjön. Jag var där ett tag och umgicks med mickis och hennes familj tills Elvira blev jätte gnällig och jobbig och då gick vi hem.
Nu sitter vi här alla grabbarna och jag och kollar på första "saw-filmen", Elvira sover, och det gör även grabbarna (en av dom snarkar nämligen) xD haha

Ska nog gå och lägga mig nu..är ju en dag i morgon oxå ;)
Imorgon ska jag, Mikaela och Emily äta middag här tillsammas och ha en liten tjejmyskväll, fast dom har ju såklart sina smågrabbar med sig =)
De ska bli mysigt iaf.

GOD NATT!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Pluggdag och filmkväll

Som rubriken säger och som jag skrev tidigare så satt jag och pluggade heela dagen igår, fast att det var så fint väder!? Jag satt lite för lätnge tror jag, blev sjukt irriterad tillslut och hakade upp mig på en faktauppgift som jag inte kunde hitta. I vanliga fall så hade jag struntat i den för tillfället och fortsatt med nästa men jag satt och försökte hitta en säker källa till faktan "antal arbetslösa i vietnam, i procent" i typ en timme :S helt sjukt.
När Andreas kom hem så sa han åt mig att sluta plugga eftersom jag var helt knäpp i huvet :P man måste ju ta en pause.
Vi åt middag och sedan kom robert förbi (som för övrigt fyller år idag, grattis till honom). Jag lyckades få med dom ut på en liten promenad, vi tog en runda och på hemvägen gick vi förbi konsum och hyrde en film. Vi såg 'The men who stare at goats', jävligt skum film men ändå kul, lite flummig kanske man kan säga.

Nu måste jag gå iväg och lämna tillbaka filmen innan Emily, Melvin och Mikaela o Liam kommer hit.
Skriver mer ikväll och lägger eventuellt ut några bilder.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Orkar inte meer!!

Jag känner mig heelt ringrostig, har typ glömt bort hur man pluggar eller nåt för det här går inte. Jag har ju knappt pluggat på hela det här året, var väl något prov i Januari men inte mer, och nu har jag värsta projektet att göra under sommaren. Vart tog semestern vägen?
Igår kväll så kände jag mig taggad inför det här och tänkte "det här klarar jag galant, inga problem, det här ska bli kul. Jag ska minsann visa dom att jag kan plugga fast jag har barn" men nu när jag sitter med arbetet i handen så vill jag bara spy. Det är så otroligt mycket fakta att ta reda på för det första, för det andra så vet jag inte riktigt hur jag ska göra det här, alltså själva upplägget. =(
Jag gick upp vid 9-tiden imorse, tog hand om Elvira och åt frukost i lugn och ro och sedan har jag suttit framför datorn och ENDAST pluggat heela dagen tills nu. Jag får panik! Hur ska jag klara det här? Jag måste ringa hit min pappa eller nåt så får han hjälpa mig lite.
Faan jag som vill ta en promenad i det fina vädret som är idag men jag känner mig för stressad för det.
Tur att Elvira ligger på golvet och sover så att jag kan plugga i lugn och ro iaf! =)


Min älskade dotter som är så snäll <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Går dåligt med pluggandet...

Jag ska ju plugga samhällskunskap B, nu under sommaren fram till slutet av augusti, men det går inte så bra. Jag har alltid massa annat att göra och skjuter på det hela tiden.
Tänkte sätta igång lite ikväll nu när våra gäster har åkt och fullfölja imorgon. Jag skulle vilja bli klar med hela projektet innan slutdatumet, helst i slutet av juli/början på augusti men det kommer jag aldrig bli i den här takten.
Jag måste verkligen sätta igång men jag tänkte först lägga ut lite bilder från kvällen.


Överlycklig tjej som leker med faster-Yohanna, innan resten av folket har kommit.


Mamma kommer och stör med kameran när dom sitter och busar...
..efter ett tag kom farmor-Kerstin och sedan kom farfar-Peter och faster-Isabelle .med maten. Det blev pizza för hela bunten =)


En glad tjej som får så mycket uppmärksamhet som det bara går att få =)


Sedan var det dags för den trötta lillfisen att sätta på pyjamas och gå och lägga sig...


...Då blev det inte så roligt längre. =P När vi hade ätit upp fikat (chokladbollssmet på ett fat med pärlsocker på) och Elvira hade lagt sig så var klockan rätt sent och gästerna gick hem. Det var trevligt med lite besök så här mitt i veckan.

Nu ska jag starta upp pluggandet och sedan gå och lägga mig.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Öppna förskolan

Igår kväll kom min lillesyster, "moster-Sofie", hit och sov över så därför hann jag inte skriva ett inlägg för att jag tänkte vara lite social med henne. Men då tog såklart hon datorn och satt framför den och sin mobil hela kvällen istället...jaja, ungdomar! ^^

I morse tänkte jag gå upp tidigt men var så grymt trött när klockan ringde att jag sov lite längre än vad jag tänkte, men jag hann med allt som jag ville göra ändå. Jag duschade och hade ju en barnvakt medans, skönt! sedan åt jag och Sofie frukost tillsammans i lugn och ro. Det kändes på nåt sätt som att det var helg för på vardagar brukar jag alltid få äta själv så det var nice =)

Sedan tog vi en promenad upp till centrum, sofie skulle till stationen och ta tåget hem, och jag skulle till öppna förskolan så där skildes våra vägar åt. :P

På öppna förskolan så träffade vi Zanna, hennes dotter Irma och Emily och hennes son Melvin. Det var trevligt. Vi satt och snackade och hade med oss matlåda så vi åt lunch där tillsammans. Sedan hade jag äntligen med mig en vit body, som jag har sagt att jag ska ta med mig flera gånger men aldrig gjort. Jag har velat gjort det sedan jag såg den som Emily gjorde till Melvin, den blev så fin. Så nu har jag äntligen gjort Elviras fotavtryck på den och skrivit hennes namn med textilfärg. Man ser verkligen att den är hemmagjord, hon var lite motstridig med fotavtrycken men det ska ju synas att det inte är fabrikatgjort.
Vi var iaf där tills dom stängde som vanligt. Tiden bara flyger iväg, det är lite läskigt ibland men det är väl så när man har saker att göra hela tiden.

Snart kommer Andreas familj hit på besök, måste städa undan och diska lite innan. Kanske skriver något inlägg lite senare ikväll oxå. Vi får se..

Bilder från idag:

Irma, Melvin och Elvira på öppna förskolan idag.


Elviras hemmagjorda body. Den ser som sagt lite geggig/suddig ut men det är charmigt :P

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

En graviditetsblogg hade suttit fint.

Jag önskar att jag hade haft en blogg eller skrivit dagbok under tiden jag var gravid. Så att jag kunde se tillbaka nu eller senare i livet på hur det verkligen var att vara gravid. Alla tankar, känslor, rörelser innifrån, kommentarer från folk, vecka för vecka, vad jag gjorde under tiden och hur jag mådde. Jag minns nästan ingenting såhär efteråt och det känns så otroligt tråkigt. Nu kan jag inte jämföra nästa graviditet med hur denna var... att jag inte tänkte på det tidigare men det är ju alltid så lätt att vara efterklok. Nu när jag sitter och läser bloggar av folk som är gravida så önskar jag verkligen jätte mycket att jag oxå hade gjort det, jag blir så avundsjuk.
Fast jag hade typ ändå inte tid eftersom jag gick i skolan hela höstterminen och den sista tiden var det ju så mycket med musikalen Rent som vi höll på med då.

Just nu när jag tänker tillbaka på tiden som gravid så minns jag bara att det var supermysigt med den där stora magen som rörde sig och hade hicka emellanåt. Det var inte alls jobbigt utan bara kul och spännande med massa förväntningar och tankar på hur bebisen skulle se ut och vad det var för kön. Jag kommer ihåg att jag var ganska rädd för förlossningn men när jag väl var där så förstog jag inte varför alla gnällde och klagade på att det var så hemskt. Jag antar att det kanske inte riktigt var en dans på rosor under hela förloppet men jag vill tydligen minnas det som så.

Jag kan verkligen inte förstå kvinnor som är rädda för att bli gravida, det kan ju bara handla om att man är rädd för hur man ska bli som förälder men till dom så säger jag bara: "Det löser sig! Bara man har massa kärlek att översvämma sitt barn med så kommer resten att ordna sig." ...och har man inte tillräckligt med kärlek att ge bort innan så får man en massa, så att det räcker och blir över, när man väl får sitt barn så det löser sig alltid!
Någon som nappade? ...inte de nähä!




Tänk att där inne låg min lilla sötpropp! <3


Svårt att förstå nu, så här i efterhand, att Elvira faktiskt har fått plats i min mage. Tänk att hon kom ut och blev så underbar och älskad av alla nära och kära. Speciellt av mig <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Måndag och hängig...jippie!

Usch! Jag känner mig lite hängig idag =( Det känns jätte jobbigt eftersom det är så mycket jag behöver/vill göra. Jag skulle egentligen ha åkt och "besiktat" vagnen idag men jag orkar verkligen inte det. Har inte orkat göra frukost ännu, jag sitter här i soffan och dricker te för att jag har lite ont i halsen och är lite förkyld.
Jag älskar att google finns när man undrar över saker som besvärar än, men inte vågar fråga någon om det. Tänker inte gå in på detaljer eller berätta vad jag menar men jag är inte ensam om det iaf! :P Skönt.

Glömde förresten berätta att vi blev bjudna till Mikaela, Emil och Liam i lördagskväll på middag. Maten var jätte god och vi hade trevligt. Vi kollade på film efteråt och hade myskväll med massa olika snacks och sånt. Det gör jag gärna om, hoppas bara att dom tyckte att det var lika trevligt som jag tyckte.
Liam blev lite kinkig sen på kvällen och jag har jättesvårt att veta när man ska åka hem och vad "värdparet" känner, varken jag eller Andreas var särskilt trötta och det var ju lixom lördagkväll. Men vi bestämde att vi skulle åka där ifrån iaf, men vi åkte inte hem. Vi tog bilen till mcdonalds och köpte en glass och en milkshake. Det var väl lite "wild and crazy" av oss ;P Hahaha, nä men det kändes bara så tråkigt att åka hem just då. Men sen åkte vi tillslut hem och kolla på tv innan vi gick o la oss.

Igår så kom ju min faster och kusin-Mimmie på besök. =D Jag blev jätte glad att dom ville komma hit och kolla hur vi har det och vara med oss. Det är alltid vi som åker dit annars. Andreas tyckte jag var knäpp som planerade in att dom skulle komma hit när vi redan hade planerat att vi skulle åka till hans morfar vid 5-tiden, men jag ville ju så gärna att dom skulle komma hit och få snacka o umgås med dom lite. Blir ju inte sådär jätte ofta tyvärr =(
Pappa och Saghar bjöd in sig själva oxå...jag hade egentligen velat vara med Faster och Mimmie för mig själv men jaja. Eller pappa får gärna komma men han har ju alltid sitt bihang med sig!
Bilder från det:


Saghar och Faster som fikar lite på våran balkong.


Kusin-Mimmie och min pappa sitter och myser :P


Andres, Elvira och Mimmie. Och våra stora nya kuddar från chilli. Fina va?


Sen kom vi i alla fall tillslut iväg till Andreas morfar. Vi åkte till Willys först och handlade middagen med Yohanna, Oscar och Isabelle.
Vi fick som vanligt ett varmt välkommnande av morfar-Erik som var så glad att vi skulle komma. När vi stog och lagade mat sen så frågade han hur många som skulle ha whisky, som en liten starter, och ingen sa JA. Stackare! Yohanna skulle köra deras bil och Andreas våran, Jag ammar, Isabelle dricker inte whiskey och Oscar var tydligen bakis. Detta går inte..någon måste ju offra sig för att supa med morfar! Så tillslut efter en motstridig diskussion så bestämde vi att jag skulle köra hem så kunde Andreas dricka whiskey med morfar.
Jag har aldrig kört inne i stan eller asså på essingen, med 4 filer att hålla koll på och massa bilar överallt, och mamma säger alltid att det är så läskigt att köra där så jag ville verkligen inte först. Men någon gång måste ju vara den första och det var inte alls så farligt som jag trodde.

Det var iaf trevligt hos Erik och det blev god mat (kött, klyftpotatis med bea och smörstekt sparris) och god paj till efterrätt. På kvällen sen så satt vi och pratade i soffan, tjejerna och morfar (grabbarna var i köket), och då blev han väldigt sentimental och började prata om deras mormor Märta som dog för 13 år sedan. Han berättade hur det hade gått till och hur ledsen han var både då och fortfarande och jag kunde verkligen inte hålla tårarna tillbaka hur mycket jag än försökte, och jag var inte ensam om det. Det var så sorgligt, en riktigt tragisk berättelse och man kan inte riktigt förstå hur mycket en man kan älska sin fru så otroligt mycket och även 13 år efter att hon har gått bort. Det är så sorgligt att jag blir tårögd bara jag tänker på det.
Jag tycker så synd om honom. Han är en så bra och fin man, han förtjänar verkligen inte att känna sig ensam. Det kändes jätte bra hela grejen vi hade gjort för honom, att komma dit allihopa och ha med oss mat som vi lagar och sedan äter tillsammans med honom. Man ville nästan inte åka där ifrån sen och lämna honom själv i det stora huset. Usch, jag vill aldrig bli gammal och ensam!
Bilder från det:


Handlar mat på Willys allihopa.


Oscar och Andreas skålar med sitt vin efter maten...i väntan på efterrätten.


Yohanna och Elvira (Elvira var lite kinkig och krävde att någon gick runt med henne hela tiden)


Isabelle fixar med pajen som var jätte god.


En nöjd morfar-Erik


I väntan på att pajen skulle bli klar...jag är ju alltid så "party" eller nåt? -.-


Fiikaa =D Mumms!!


När Elvira väl hade somnat så skulle morfar-Erik visa hur man gjorde någon militärmanöver och gjorde någon rörelse medans han skrek ut GEVÄÄR (något-något) och då hörde man ett litet skrik från soffan och lillfisen vaknade till. Haha stackare, kul sätt att vakna på?

Jag ska nu krya på mig lite och försöka att inte smitta ner min dotter, med vad jag nu har, så får vi hoppas att jag är lite piggare senare ikväll! Hej svej

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Snabba veckor

Är det bara jag som tycker att veckorna går läskigt snabbt nu för tiden? Det var fan över en hel vecka sedan vi hade dop. Tiden går verkligen fort...för fort! Jag hinner inte med allt som jag vill och måste göra =(

Snart får vi iaf gäster. Min faster och kusin, som var sjuka när vi hade dopet och inte kunde komma då, kommer hit idag och hälsar på. Trevligt tycker jag :)
Sen kommer Pappa och Sassa också förbi för dom ville oxå träffa dom.

Vid 5-tiden ska vi åka till Älvsjö och laga middag åt Andreas morfar. Han fick det i 90-års present av sina barnbarn. Vi allihopa ska dit ovh laga mat till honom och sedan äta middag tillsammans. =)

Jag har varit lite dålig med bilder ett tag för att kameran har varit död men nu har vi laddat batteriet så nu ska det förhoppningsvis komma lite från idag =)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Golvmopp!

Jag vill ha en ny golvmopp! En sån där platt som bara går att dra lätt över golvet. Smidig och snärt. Då skulle jag orka moppa golvet lite oftare. Det skulle nästan vara kul...eller kanske inte. Men den vi har nu är dålig, en billig mopp från rusta som bara drar runt på skiten och tar längre tid att moppa med. Måste investera i en sån där braig..eller önska mig i present när jag fyller år, fast det är för lång tid dit! Namnsdagspresent kanske?

Snacka om att vara en riktig hemmafru om man önskar sig en golvmopp xD


En sånn vill jag ha!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Fixardag

Igår var en regnig tråkdag..jag sov bort halva dagen eftersom jag saknade motivation att gå upp när det ändå bara öste ner där utanför. Vid 12-tiden gick jag tillslut upp och åt frunch sedan försökte jag beställa tackkort till alla som kom till dopet men det fanns så mycket att välja på så folk med beslutångest, som jag, kan inte välja bara en. Jag höll på ett bra tag till Andreas kom hem från jobbet och hjälpte mig. Han var trött och jag var grinig och det slutar ju aldrig bra. Men vi valde ett kort, en bild på Elvira och en text och beställde dom tillslut så dom kommer säkert någon gång nästa vecka. Jag är lite ledsen att det inte blev någon bild på Elvira i dopklänningen men det fanns ingen bra sådan =( Tog iaf en där hon skrattar och det känns bra.

När klockan närmade sig mot kvällen så tog jag mig en snabb dusch, gjorde i ordning mig och begav mig sedan med Elvira och bilen till en återträff med sku i bro vilket var väldigt trevligt. Synd bara att det var så få som nappade på det, men det är väl kanske inte så många som är villiga att "offra" sin fredagkväll för sånt som inte innehåller alkohol?
Det var iaf mysigt. Vi grillade grillspett och satt och åt och pratade om gammla minnen och allt möjligt. Det är skönt att Elvira är så snäll så att man kan ta med henne på sånna här evenemang utan att vara orolig att hon ska störa och gallskrika. Hon låg i vagnen medan vi åt och somnade sen på kvällen. Tror att vi stannade till kvart över 11 ungefär och sedan åkte vi hem. Skönt att ha bil ibland =)

Idag är en fixardag har vi bestämmt. Vi ska städa hela lägenheten, diska, kanske tvätta, åka och handla och sen får vi se vad vi hittar på ikväll!
Nåt kul hoppas jag efter denna slitdag...men vi får se!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Trevlig mammaträff i jakan och en mysig kväll vid Lillsjön

Jag har så fullt upp hela tiden att jag knappt hinner med att blogga.
Igår så var jag ju i skolan nästan hela dagen och fick veta att jag börjar skolan igen den 23 augusti, sedan gick jag och en gammal klasskompis runt i centrum lite. Jag köpte 4 nagellack för 30 spänn i 4 olika sommarfärger och hon köpte en jättesöt liten klänning till Elvira i present typ. Så snällt av henne =) Sen på kvälen så kom Robert över och så hade vi filmkväll här. Det blev någon konstig krigsfilm, var nästan som en dokumentär om hur det är att vara sodat i Irak, men det var rätt okej ändå.
Bilder från igår:

Hon ser så nöjd ut på bilden ^^


En igelkott passerade plötsligt över vägen där vi gick när jag var påväg till tåget. Det är inte varje dag man ser en sån. Det roliga var att senare samma dag så sprang en liten mus över vägen oxå men den hann jag inte fånga på bild.


Idag har jag och Elvira iaf varit i Jakan tillsammans med 5 andra mammor och deras barn. Mycket trevligt måste jag säga. Vi åt lunch vid 1 först och tog sedan en fika på café Momo i centrum och satt och snacka en massa om allt möjligt. Sen gick vi runt i centrum ett tag med våra barnvagnar och tog upp hela gångvägen tills efter 6 nån gång. Måste sett roligt ut för folk runt omkring som såg oss, det var till och med några som vände sig om efter oss och kollade.
När hela 'barnvangnsmaffian' gick in på en affär så fick ju nästan inga andra plats, haha. Man såg hur folk suckade och himmlade med ögonen och jag vet nog vad dom tänkte... "Vafan?? Måste dom komma in här med sina feta rövar och stora jävla barnvagnar och ta över hela affären?! Det borde finnas barnvagnskörkort!!" Mohaha, jag gör gärna om det bara för att retas =) Nä men jag hade trevligt faktiskt. Tycker att det är kul att träffa lite nytt folk så här.

Måste bara tillägga att jag tycker att Kungsängen station borde införskaffa sig en rulltrappa som går neråt oxå, det räcker inte med bara hiss, för folk som inte kan ta trappen, t ex i fall som idag.
När vi kom in på Kungsängens station så ser vi att hissen, som är den enda vägen ner för barnvagnar, är ur funktion. Så där står vi, 5 mammor (den 6:e hade inte kommit än) med varsin barnvagn och undrar hur vi ska komma ner till tåget. Vi ställde oss längst upp i trappen och diskuterade hur vi skulle göra och när två stycken började bära ner en barnvagn för trapporna så kommer alla bussåkande människor nerrusande för trappan som vi har blockerat. Några suckningar där med men vad faan ska vi göra då?? Som tur är så var det en gentleman som frågade om vi ville ha hjälp, och det ville vi så han hjälpte mig ner för hela trappen. Jag tackade så mycket och sen åkte han upp ett varv till för att hjälpa till med nästa barnvagn. Snacka om en god själ! Fler sånna vill vi se =D

Efter mammaträffen så åkte vi tillbaka till Kungsängen och skildes åt allihopa och sa hej då, förutom Mickis...henne blir man inte så lätt av med ;) hehe. Nä men vi bestämde att hon skulle följa med hem till mig och äta middag och sedan skulle vi iväg till Lillsjön och fiska med grabbarna. Vi packade med oss en picknick oxå och det blev en jätte mysig kväll. Förutom alla hemska myggor -.-
Lite bilder från idag:

Irma och Melvin på café Momo i jakan. (blev tyvärr bara en bild där ifrån)


Mikaela med fikat (som bestod av kaffe, bullar kakor och choklad) bakom sig. och barnvagnarna vid Lillsjön


Grabbarna som fiskar, en katt som kom och hälsade på, barnvagnarna och Mickis.


Haha den bjuder jag på! xD


Härlig kväll med fiin solnedgång =) Nice att vi har så nära till Lillsjön..., det här får vi göra oftare i sommar!

Måste gå och lägga mig nu och mysa med min kära familj som gick och la sig för ett bra tag sen!

"Natti natti, sov så gott, god natt. Imorgon är en ny dag och då ska man vara vaken. Natti natti, sov så gott, god natt. Och då så ska vi ut på nya ääääventyr!"

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Betyg =)

Vi kom precis hem för kanske en kvart sedan och jag sitter just nu och ammar. Jag har varit i skolan för att prata med syon om vilka kurser jag har kvar och när jag ska börja igen efter mammaledigheten, och sedan så fick jag mina betyg oxå. Satt precis och räknade vg:n och mvg:n och blev chockad när jag såg att jag hade mest av mvg:n?? Hur gick det till? Jag som alltid har varit ett vg-barn? Men jag ska inte hurra än eftersom jag har många kurser kvar att gå.
Men hittills har jag iaf: 2 st g (i matte a och b), 11 vg och 13 mvg. Jag är nöjd! =D

Nu ska jag gå och laga mat och sedan ska vi ta och åka till barkaby handelsplats.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Elvira och hennes grabbar!

Idag var jag och Elvira på öppna förskolan tillsammans med Emily, Melvin, Mikaela och Liam. Vi satt och pratade och hade våra bebisar på golvet och tog lite bilder på dom. Trevligt. Emily frågade hur min hand- och fottavla blev eftersom jag inte har lagt ut någon "efter bild" på den så jag gör det nu.
Så här blev den Emily (och alla andra som vill veta):


Tyvärr så får jag inte in den i ramen för tårna sticker ut för mycket (Elvira tröck ner tårna för djupt) men man kanske kan fila ner dom lite?

Efter öppna förskolan så gick vi till bvc på föräldragruppen och var där till strax efter 4. Barnmorskan frågade om vi föräldrar hade träffats någonting utanför gruppen och de flesta av oss har ju faktiskt gjort det. Jag trodde inte det först, när vi var där första gången, men alla har vi ju något gemensamt; barnen. Det samtalsämnet är stort och man kan prata om hur mycket som helst och länge om det. Så även fast man inte är i samma ålder och har samma intressen så kan det funka att träffas och prata ändå.

Nu ska jag lägga upp lite bilder från idag och sedan gå och försöka natta min dotter i hennes säng. (har nyligen gjort ett försök men det gick inte så bra så nu är det dags för att göra ett nytt)

Bilder från idag:


Elvira innan vi gick till öppna förskolan med hennes nya skatemössa som hon fick i doppresent av Joel.


Våra tre fina bebisar på golvet på öppna förskolan <3


Melvin, Elvira och Liam. (Dom ligger i tripp trapp trull. Melvin är äldst och Liam yngst)
Elvira och hennes fina grabbar ;D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Saknar

Idag var jag helt slut efter helgens tillställningar och sov fram till 12-tiden. Sen åt jag frukost i lugn och ro och fixade sedan med alla bilder från helgen, som jag nu lagt upp på fejjan och sorterat ut några som ska framkallas.
Efter allt plock så tog jag mig en promenad upp till centrum för att se om min klass var med i metro idag igen, vilket vi var (man ser mig nästan på en liten bild :P ).

På vägen upp så mötte jag en gammal danskompis som jag stannade och pratade lite med. Det fick mig att tänka på dansen och tiden när jag verkligen brann för det och hur kul jag tyckte att det var. När jag sedan skulle ta min långpromenad så började jag verkligen sakna att dansa och eftersom jag gick själv så blev det mycket tänkande och grubblande.
Jag har även tidigare den här månaden saknat dansen, gått runt i lägenheten och små dansat lite, när jag hör vissa låtar så får jag upp danssteg i huvudet och gör danser i huvet. Jag tror att Andreas har märkt det iaf men jag vet inte vad jag ska göra åt saken? Man kan väl inte börja dansa när man är mamma? Finns det ens dansgrupper för 20-åringar? Nä jag får nog ge upp hoppet och min dröm om att få dansa hela livet tills jag blir gammal. =(

Jag har nu på kvällen fixat lite med Elviras doppresenter och kort:

...Allt det här fick hon av alla underbara människor som kom på dopet!



Elvira idag:






Ha en trevlig kväll! =D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Student/dop = Fullspäckad helg

Jaha som ni har märkt så har jag haft så fullt upp i helgen att jag inte ens har hunnit med att skriva i bloggen. Hela veckan har jag fixat och bakat och varit oerhört stressad inför denna helg och nu är allt entligen avklarat!! =D
Känns super skönt faktiskt när jag tänker tillbaka på hur jag mådde innan, jag var så sjukt nervös och hade ont i magen dagarna innan. Usch! Just nu känner jag mig duktig och nöjd haha.

I fredags var det studenten och jag hade väldigt låga förväntningar vilket ledde till att det bara kunde bli bra vilket det blev...jag hade skitkul iaf! Det var mycket skrikande, hoppande och partande och en grymt kul dag i största allmänhet fast jag hade väl inte samma gläje som de andra eftersom jag kommer tillbaka nästa år och fortsätter mina studier. Jag tyckte mest att det var sorgligt att jag inte kommer att gå i den klassen igen med alla roliga och underbara personer. Jag kommer verkligen sakna det ='(
En liten fråga bara...Är det bara jag som tycker att alla blir snygga i studentmössan?? Jag skulle alltid vilja ha den på mig ;P Skitsnygg!

Bilder från studenten: (tyvärr så lånade andreas ut kameran på själva utspringet till hans föräldrar och någon glömde att stänga av den så batteriet dog, så det finns bara bilder på hans lillesyrra!)


Kattis, Pillis och Jessie
Champagnefrukosten!



Taggade grabbar!


Jocke och Annica innan uppspelet i sporthallen


Min ensamblegrupp (innan det bestämmdes att jag fick vara med) som repar i sporthallen innan alla gymnasieskolorna kom in som hulliganer och invaderade lektaren. Ashärlig känsla att stå där nere när alla skriker och slänger sig ner. (Som om dom vore ens fans fast dom bara är glada att ta studenten ^^)


Jag och Isold


Jag och Hanna


Lillebror håller i mitt plakat i väntan på att jag ska springa ut


Elvira väntade förväntansfullt på att maten skulle springa ut NÅGON JÄVLA GÅNG!! ^^
Stackars liten <3


Yohanna, Isabelle, Andreas


Sedan var det lördag och jag var så otroligt fruktansvärt nervös...jag och mickis hade jobbigt nog dragit oss vatten över huvudet och bestämmt att vi skulle sjunga på dopet??? Varför? Fan va jag mådde dåligt hela morgonen, alla jag känner skulle dit och man vill ju inte göra bort sig inför hela släkten och massa vänner. Kunde lixom inte koncentrera mig på själva dopet utan mådde bara illa av tanken på sången som var det sista momentet. När jag blir nervös så blir jag helt skakig i hela kroppen och min hals tjocknar och självklart blev det så denna gång med vilket ledde till att jag knappt kunde sjunga höga toner och dum som jag är så hadde jag gjort en överstämma i refrängen som lät helt surt =| Stackars folk!
Men de flesta sa att det inte gjorde så mycket för vi sjöng så svagt i refrängen och verserna var bra. Jaja gjort är gjort. Det var iaf för Elviras skull som jag sjöng så det spelar egentligen ingen roll.
Prästen var lite orutinerad tycker jag. Hon sa fel saker, glömde en psalm och verkade nervös men vad kan vi göra åt saken.
På fikat efteråt vart det pinsamt trångt, men det visste vi ju redan innan att det skulle bli eftersom alla andra lokaler i närheten var uppbokade redan. Men fikat var smaskigt iaf.
Det var sjukt jobbigt att stå där framme inför alla och öppna Elviras paket, hon fick så mycket och jätte fina saker, men det vill jag inte göra om ofta. Usch, jag hatar att läsa upp vad som står på korten för jag stakar mig alltid när jag läser och det är såå pinsamt. Det är skönt när folk bara skriver typ "Grattis på dopdagen från blablabla.." det är lättläst och bra :)

Det var kul att vi hade dopet tillsammans med Mikaela, Emil och Liam eftersom våra familjer känner till varandras lite grann och eftersom jag och mickis har kännt varandra hela livet.

Några bilder från dopet:


Gudmödrarna Yohanna och Sofie, och så jag och Andreas oxå



Liam och Elvira i sina gudföräldrars knän (vi fick sitta ner för det mesta som tur var eftersom Elvira är så tung)


Liams gudmor och Elviras gudmor hällde upp vatten i dopfuntet


Elvira döps


Jag och Mickis sjunger


Familjen <3


Presentöppning


Allt folk ihoptryckta i den lilla lokalen


Elvira, mamma Linda, mormor Lotta, mormorsfar Nils-olof, momors farmor Maj-britt
5 generationer!

Idag är det jätte fint väder så nu tänker jag inte slänga bort mera tid av denna dagen på datorn.
Kanske ska till smidö ett tag och sen ska vi till Verkaviken och gratta kusin Jacob som fyller 15 idag =)
Vilken släkthelg...Linda like =D

Hej svej!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

När blev jag tidsoptimist??

Jag som alltid har varit en tidspessimist! Förut så har jag alltid varit ute i god tid så att jag har haft massa tid över och ibland gått till bussen 10 minuter innan den går bara för att vara säker på att jag inte missar den. Vill alltid vara i tid, hatar att komma försent och gör sällan det tills nu. Vet inte riktigt vad som har hänt men jag tror faktiskt att jag vågar skylla på min kära dotter.
Allting tar så väldigt mycket längre tid när man har ett barn att ta hand om. Det är faktiskt så. Jag vill inte bara skylla ifrån mig men jag kanske inte riktigt har kommit in i detta ännu eftersom jag tänker "såhär lång tid brukar detta ta" och sedan 10 minuters marginal på det. Men att byta blöja och amma tar inte bara 10 minuter. Ibland kanske det gör det om man är snabb men oftast inte.

Igår skulle jag till skolan för att det var en överaskning för alla sångare mellan 10-11 och då var jag faktiskt i skolan en kvart innan faktiskt. Överaskningen var förresten Melissa Horn som kom och sjöng lite och som vi fick ställa lite frågor till om hur man blir känd typ :P
Sen hade jag samtal med en lärare om lite sommarplugg 14.20, sen tog jag det ganska lugnt hem. Gick förbi öppna förskolan för att hämta Elviras hand- och fotavtryck tavla som hade torkat. Pratade lite med dom där innan jag gick hem och då var klockan halv 4 och jag skulle vara tillbaka i skolan 5 för då var det ensambleuppspel som jag tydligen skulle vara med på.
"Jag hinner duscha och fixa i ordning mig på 1 och en halvtimme"...den tanken hade varit rätt om jag inte hade haft Elvira men nu har jag henne och klockan 4 hade jag fortfarande inte hunnit duscha än.

Jag stressade som satan men försökte köra lugnt eftersom jag har dyrbart last (Elvira) och kom fram 5 över 5 typ. Helt otroligt?! Jag brukar i vanliga fall duscha i nästan en timme så jaa det är helt otroligt att jag hann. Dom var ändå försenade på uppspelet så jag hade inte behövt stressa så mycket men hur skulle jag veta det?

Det var iaf skit kul att sjunga igen även fast jag var sjukt nervös innan. Det var lite sorgligt att det var sista gången som jag fick sjunga på ett uppspel med just den klassen, med min ensamblegrupp...med Frida =( Kommer verkligen sakna att sjunga och göra stämmor ihop med henne. Det blir inte samma sak nästa år utan henne.

När jag körde hem sen så höll jag på att bli påkörd av en lastbil i en rondell eller jaa...jag var inne i rondellen när han plötsligt slängde sig in utan att se sig för och höll på att meja in mig mot mitten. Jag tvärstannade och hoppades på att bilen bakom var med på noterna. Det var han som tur var.. Jag blev helt skakis och började såklart storböla. Tönt! På motorvägen så ringde jag till Andreas och grät och berättade vad som hade hänt. ^^
Sen tog vi en liten promenad i det fina vädret.

Nä nu måste jag återgå till allt fixande inför helgens evenemang, jag har mycket att stå i idag!

Lite bilder från igår:











Jag glömde tyvärr ta bilder från uppspelet! Jag var för nervös och tänkte på annat.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Håår =(

Det ligger hårstrån överallt i hela lägenheten!!! Vart man än går så ser man hårstrån...
Över hela golvet, i soffan, i sängen, på alla kläder, på tvätten, på Elvira, i Elviras mun (eftersom hon stoppar allt i munnen), på matbordet, i badkaret och i bilen. Och det värsta av allt är att alla dessa hårstrån en gång har tillhört mig... det är mitt hår som lämnar mig och sprider ut sig i hela lägenheten! =(
Jag har aldrig varit med om någon som har tappat så mycket hår? Om jag drar med handen genom håret så har jag hela näven full av hårstrån efteråt. Jag kommer snart vara flintis och det vill jag ju inte ='(
Någon som har några förslag på hur jag ska göra för att få det att sluta? Har jag brist på någon vitamin? Jag börjar faktiskt bli orolig att jag ska bli totalt tunnhårig.
Snälla hjälp en desperat blivande flintskalle!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()