En överbokad vecka!

Jag har lust att snabbspola hela denna vecka. Det är för mycket nu, på riktigt! Jag får magsår bara av att kolla i min almenacka. Usch! Mycket att tänka på och planera inför både dopet och studenten...det kommer antagligen inte bli så många inlägg just denna vecka. Jag kanske hinner med nåt lite då och då för att hålla mina läsare (typ mikaela) uppdaterade om mitt liv. :P
Snart kommer Mikaela och Liam hit så jag ska ta och plocka undan lite innan. Sen ska vi åka till barkaby handelsplats när Andreas kommer hem.
Får se när jag skriver nästa gång...

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Morsdag

Såå vi åkte alltså till landet tillslut ändå och jag hade det väldigt mysigt faktiskt.
På lördagkväll åkte vi ut och överraskade dom lite smått och satt på övervåningen, hela andreas familj och morfar och vi, och kollade lite på melodifestivalen och hade trevligt. Sedan la vi oss på loftet alla "ungdomarna" och låg och småpratade innan vi tillslut somnade en efter en. Väldigt mysigt.
På söndag morgon så blev jag uppvaktad för första gången på morsdag med lite frukost på sängen och sånt =) Gullit av Andreas att hjälpa Elvira som är för liten för att gratta mig på riktigt helt själv.
Lite senare gick jag, Elvira och Yohanna på en långpromenad i det härliga vädret medans grabbarna var iväg och fiskade. Sen åkte vi ut med båten allihopa och skulle rycka strömming men fick inget till en början men när jag Kerstin och Elvira hade hoppat av för att åka hem och baka en paj så fick dom andra tydligen massa firrar. Det var väl någon av oss 3 som gav otur eller nåt.
När dom andra kom hem igen från båtturen så åt vi pajen och sedan var det dags för mig Andreas och Elvira att fortsätta till nästa ställe. Jag plockade en bukett liljekonvalj innan vi drog till smidö för att även gratta min mor på morsdag.
På smidö fick vi broccoli- och baconpaj till middag och hemmagjord jordgubbstårta till efterätt. Mumms! Min mormor och morfar var där när vi kom och det var kul att träffa dom lite för det var ett tag sen nu. Andres hann med att fiska lite med min lillebror medans mamma och Sofie var barnvakt åt Elvira och jag tog en dusch. Mamma hade satt på Mamma Mia på tvn som gick i bakgrunden hela kvällen för det passade tydligen så bra på morsdag. Hon är så söt ibland :P

Nu är vi hemma igen och stressen börjar så klart på en gång krypa på mig. Ska nog bara gå och lägga mig just nu och försöka lösa allt imorgon och göra det bästa av nästa vecka helt enkelt.

God natt gott folk!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Beslutsångest

Just nu håller vi på att baka 3 cheescake till dopet och diskuterar samtidigt om vi ska åka till landet idag eller inte? Andreas vill jätte gärna åka dit och fiska och umgås med sin familj eftersom Oscar följde med denna gång. Jag tycker att det är mysigt där men känner mig lite småstressad av allt som jag har att göra här hemma inför nästa helg och så. Plus att det känns väldigt flängigt att åka ända dit och sova och sen hem bara. Vi var ju där förra helgen oxå?? Jag vill ju oxå fira min mamma på morsdag imorgon?? Men jag vill helst inte sova här själv....vad ska jag göra? =( Jag har verkligen beslutsångest just nu. Hur jag än gör så kommer det bli fel och jag kommer att ångra mig och det känns skitjobbigt! Hatar sånna här situationer. Det är ju inte världens bästa väder att åka till landen på heller, när det regnar och håller på? Kommer bara sitta där och känna mig stressad över allt som jag hade kunnat gjort hemma.

Det återstår att se hur det blir...om jag inte skriver ett nytt inlägg i kväll så har jag åkt till landet =(

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mycket på gång...

Nu har det hänt rätt mycket i mitt lilla liv som jag inte hinner med att skriva om just nu. Jag ska nämligen hem till Emily och Melvin ikväll och ha det mysigt, så fort som jag har ammat klart.
Min kära kusin Mimmie har precis åkt hem till västerås igen och jag har tyckt att det varit jätte kul att ha henne här. Hon är 4 år äldre än mig och har alltid varit lite utav en idol och förebild för mig när jag växte upp och jag gillar verkligen att vara i hennes sällskap. Jag hoppas att hon kommer tillbaka snart igen och hälsar på för det var trevligt.
För mig så har hon alltid verkat varit en som typ hatar barn men nu har jag sätt en helt ny sida av henne. Hon blev nog lite betuttad i min dotter =) hihi hon blev så fjantig ^^


Här somnar Elvira i hennes famn.


Ett kärleksbrev från Mimmie??




Idag när Andreas kom hem från jobbet så hade han med sig 10 rosor till mig?? :S Jag blev helt chockad. Det är inte varje dag som det händer. Jag blev jätte glad faktiskt =) Kanske var som ett "förlåt för att jag ska iväg hela tiden"? Eller en förtidig morsdagspresent?
Det var iaf jätte gulligt av min kära sambo som jag älskar så mycket!! =D
Såhär såg dom ut:


Jag ÄLSKAR dig Andreas Peter Karnik <3<3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vaccination på bvc

Nu har Andreas åkt till jobbet och Sofie åkt till skolan, Elvira sover som vanligt och jag sitter uppe och laddar inför bvc besöket idag som är kl. 11.30. Elvira ska nämligen vaccineras och få två sprutor idag och jag undrar hur det kommer kännas för mig att se på när någon sticker min lilla dotter i benen så att hon får ont =( Usch! Det känns faktiskt rätt så jobbigt.

Måste berätta en jobbig grej som hände i morse... Andreas hade precis gått till bilen och jag låg och sov, så ringde det plötsligt på mobilen. Det var Andreas som frågade om vi hade lånat hans bil till IKEA igår och det hade vi ju. Jag trodde att han undrade vart bilen stog så jag började förklara att den står längst bort på parkeringen för att det inte fanns några platser närmare... "Jag vet! Bilnycklarna sitter i dörren och bilen är olåst. Var du lite stressad igår eller?" Säger han och jag börjar böla. Fan va jag skämdes. Hans nya bil som var så dyr och som jag var sådär slarvig med? Usch va pinsamt!! Vill inte ens tänka på det. =(

Det var iaf trevligt med en liten nattgäst här i natt. Jag och lillasyster satt och pratade lite igår kväll innan vi gick och la oss och det var mysigt. Jag gör typ aldrig det med henne och det är synd för jag skulle vilja att vi hade en jätte bra relation så att hon kan känna att hon kan berätta allt för mig. Får jobba lite på den, hon är så hemlighetsfull av sig!
Ikväll får vi en ny nattgäst, kusin-Mimmie =) Får se om hon kommer innan eller efter vi har samtalat med prästen om dopet.

Nu tror jag att min lilla sömntuta börjar vakna lite smått, det låter som det iaf. Så jag ska klä på mig, ge henne d-droppar, mat och byta på henne sen ska vi nog ta en liten morgon promenad eller typ en stor omväg till bvc =)

Ha det toppen denna soliga dag!


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

En dag tillsammans med Anna och min lilla pratkvarn

Tänkte börja med att lägga ut lite bilder från igår:

Hand-och fottavlan, ej klar    Elvira i vagnen          Emily håller i fel bebis =P

Elvira sover hos morfar      Min gudfar        Kusin-Mimmie och Andreas

Pappa och Saghar         Födelsedagsbarnet                Trött familj


Idag:
Har precis nattat mitt lilla hjärtegull och för ett tag sedan så åkte Anna hem.
Dagen har varit väldigt trevlig, kul att Anna orkade ta sig enda hit för att träffa oss =)
Det började med att vi väntade på Anna en stund på morgonen (hon kom lite senare än vad hon sagt) och Elvira låg och pratade som bara den som en liten pratkvarn, och det har hon gjort hela dagen när hon varit vaken. Hon låter så rolig med massa gulliga läten som hon har för sig =D Går inte riktigt att beskriva.
Sedan gick vi och mötte upp Anna och tog en promenad tillsammans till Lidel där jag småhandlade lite. Sen promenerade vi hem igen och satte oss på balkongen ett tag och myste lite i solen, jag försökte bättra på min "bränna". Sofie kom över en snabbis med sin packning för övernattningen och sedan drog hon till en kompis. Andreas kom hem efter 4 och då käkade vi middag, det blev pasta med morotsås. Mumms!
Efter middagen så åkte Andreas till en kompis och jag, Anna och Elvira åkte till IKEA. Jag köpte en badkarsmatta som såg ut som en krokodil, ett ljus och servetter. Trevligt.
Vi var på IKEA nästan till stängning och när vi var på väg hem igen så ringde Sofie och frågade vart vi var, stackaren stog utanför våran dörr och ingen var hemma. Det är ju inte så långt hem från barkaby så hon behövde inte vänta så länge men ändå. Väl hemma igen så bjöd jag på lite fika. Kaffe och bulle = koffeinkick och socker till Anna som gick upp 5 i morse och var trött. Hon skulle ju köra bil hem i drygt en timme och då måste man vara alert.
Sofie drog oxå iväg igen, ut till någon kompis så jag sitter här själv. Ska antagligen ta och skicka ett sms om att hon borde komma hem ganska snart. Skola i morgon!

Bilder från idag:


Cooling på balkongen

Anna med Elviras solglasögon...inte riktigt lika cool, mer mongo typ ^^

Vårat balkongsnääcks!

 

Godnatt små pluttisnuttar xD (linda är trött?)


Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

I väntan på finbesök från västerås

Hade det trevligt igår! Först var vi med Mikaela, Emily och bebisarna på öppna förskolan. Jag och Mickis gjorde äntligen hand- och fotavtryck tavlor, som jag har velat göra länge, och Emily gjorde textilmålning på en body till melvin. Den blev jätte fin, två fotavryck och hans namn i blått, funderar på att oxå göra nått liknande :P Vilken härmapa jag är xD
Efter det så var det föräldragrupp mellen 3-4 och där pratade vi om mat till dom små sen när det är dags och mycket om sömn. Men det där med sömn är inga problem för oss en så länge.
Sedan bar det av till Jakan. Fick god mat och tårta hos pappa men det bästa av allt var att min kusin mimmie var där =D Tyckte att det var kul att träffa min gudfar som oxå var där för honom har jag inte träffat på flera år. Tog ganska många bilder igår men jag har inte lagt in dom på datorn än så dom får jag lägga upp senare.
Eftersom det blev så tidigt igår morse så var jag fruktansvärt trött igår kväll så jag gick och la mig efter 10 någon gång.

Idag vaknade jag av att ventelationsgubbarna ringde på. Sprang upp helt nyvaken och öppnade i morgonrock. Pinsamt på något sätt. :P
Dom stökade ner massor i badrummet och på lilltoan så jag fick ta fram dammsugaren och det slutade med att jag dammsög hela lägenheten. Vi som storstädade i måndags...

Just nu lagar jag lunch samtidigt som jag springer runt med Elvira på magen i en bärsele och lyssnar på Queen på hög volym och dansar runt här hemma med henne =D Allt detta i väntan på att min kära vän, Anna från Västerås, ska komma hit och häla på. Ska bli kul att träffa bara henne och prata om allt möjligt som på gammla goda tiden ;)

Nu är maten klar! Mer uppdatering och bilder senare

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Elvira 3 månader!

Tänk att tiden kan gå så fort... Kan inte förstå att min lilla bebis redan är 3 månader gammal? Dessutom så blir hon bara vackrare och underbarare för varje dag som går.
Jag älskar verkligen min lilla solstråle av hela mitt hjärta och varje gång hon ler så smälter jag inombords. Jag är så glad att just hon är min dotter och lycklig över att få vara Mamma. Det är någonting som jag skulle kunna vara på heltid med massor av små underbara underverk, som är som Elvira.
Det är så otroligt kul och häftigt att få uppleva en människas utveckling så här grundligt och att se henne lära sig nya saker hela tiden.
Än så länge så händer det ju inte jätte mycket men bara det att hon gick från att inte kunna fästa blicken utan att skela och hålla huvudet uppe själv till att kunna ha intensiv ögonkontakt och ligga på magen och kolla upp relativt länge. Hon har också lärt sig att vända sig från mage till rygg själv och nu på bara den senaste veckan så har hon börjat "prata" jätte mycket. Hon ligger och jollrar och gör massa olika läten och lixom prövar sig fram. Det är sååå kul!

Igår när vi hade städat hela lägenheten, grundligt, så gjorde vi en ny liten lekhörna åt henne brevid soffan istället för framför och nu ser det faktiskt betydligt mysigare ut. Hoppas hon trivs lika bra som jag hoppas.

Nä nu ska jag ta och amma henne, byta blöja, sätta på kläder och sedan mysa lite tills det är dags att gå upp till öppna förskolan, tillsammans med Mickis, Emily och deras små grabbar, där vi ska göra hand- och fotavtryck i gips. Spännande!
Sedan är det föräldragrupp på bvc 15-16 och sedan ska jag till min pappa kl.18.00 på middag & tårta. Min kusin Mimmie, från västerås är i Stockholm och hälsar på och idag fyller hon 24 så vi ska åka dit och fira henne. Mysigt =)

3 Månader

Jag älskar dig Elvira Cecilia Isabelle Karnik <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sammanfattning av helgen: soligt, äventyr och oväder

Hejsan allihopa! Hoppas att ni har haft en lika bra helg som jag har haft. Min har iaf varit väldigt trevlig tillsammans med min underbara lilla familj och Andreas familj, om jag ska berätta om den väldigt kortfattat...men det är ju inte därför jag har skaffat en blogg.

Fredagen:
Dagen var hyffsat lugn och vädret var fint. Jag solade och Andreas rakade bort allt hår på skallen. På kvällen så åkte vi ut till landet, handlade på Willys på vägen och köpte med oss sushi till middag. Mumms!! =) Det var en trevlig kväll må jag säga.
Det här med 'att inte äta socker' gick ju inte så bra för mig eftersom jag har vräkt i mig allt möjligt som innehåller socker hela helgen så jag får börja med det förbudet efter studenten-dopet-helgen tror jag.

Bilder från fredagen:


På willys - snacksen är viktigast!


Elvira fick ett nytt gosedjur (den rosa-randiga kaninen) av farmor och farfar.


Läggdags - Elviras faster uppe på sovloftet

 

Lördagen:
Det blev en hyffsat tidig morgon för att Andreas, Yohanna, Peter och Kerstin skulle hämta den nya båten som dom hade köpt och jag och Elvira bestämde oss för att gå upp då också. När jag tittade ut så tyckte jag att det såg ut som att det skulle bli dåligt väder för alla molnen på himlen, så när dom andra hade åkt och Elvira somnat om så satte jag mig ner och pusslade (500-bitars). Jag måste erkänna att jag är ganska (pinsamt) dålig på det för det gick så långsamt och jag är seg så när Isabelle vaknade och hjälpte mig då gick det betydligt mycket fortare. När vi väl var klara och tittade ut så såg jag att det var strålande solsken ute...och där satt jag inne och plågade mitt självförtroende med ett pussel? Jag gick direkt ut, sen satt vi och stekte i solen ett bra tag och hade, enligt mig, en väldigt mysig pratstund. Jag gillar att snacka och lyssna på folk =)

När dom andra kom tillbaka så fikade vi ute på gräset, som en liten picknick, och hade mysigt. Det var verkligen som en riktig sommardag. Helt otroligt väder!
Sedan grillade vi kött och satt ute och åt tillsammans. Sen så var det någon som föreslog att vi skulle ta oss en liten båttur på kvällen med den nya båten. Trevligt tyckte alla och så klädde vi på oss lite varmare kläder för en kvällstur. Måste tillägga att detta var Elviras första båttur och när vi väl satt där så såg hon ut att trivas i sin nya flytväst. Hon var sååå söt =D
Elvira somnade rätt så snabbt av det brummande ljudet och gungande vågorna och jag satt där längst bak i båten och njöt av varenda mysiga sekund.
När vi hade åkt ett tag ganska långt ut på havet så tyckte vi att det var nog, visst var det en härlig kväll ute men vi hade ostbollar hemma som väntade! ;) Peter(farfar), som körde båten, vände och var på väg tillbaka när båten plötsligt dog....
Jahapp! Soppatorsk ute på havet på en lördagkväll, ingen extra bensindunk, inga båtar i syn, ingen nödpaddel, ingen proviant.
Vad gör vi nu? Ska man skratta eller gråta? Jag kunde iaf inte hålla mig för skratt, tyckte att det var lite komiskt. Vi började ringa räddningstjänsten, men det var kö? Tur att vi hade mobiler med oss som faktiskt hade mottagning. Plötsligt såg Yohanna och Andreas en båt i syn och började vifta hysteriskt med armarna. Hahaha, gud vad jag satt och småfnissade för mig själv. Det hade kanske bara gått en kvart eller så, så vi hann ju inte få någon sorts panik eller så men vi var ju fortfarande i sjönöd.
Vi hade sån tur för båten som dom vinkade på var en brandbåt som var ute på jour. Vi berättade vad som hade hänt och dom lät oss hoppa på deras båt och ha våran på släp efter. Dom var så snälla att dom skjutsade oss tillbaka där vi kom ifrån fast dom skulle åt andra hållet. 1 timme åt fel håll, på en lördagkväll, för att skjutsa ett gäng idioter ^^ Men det är ju deras jobb på sätt o vis.
Elvira låg och sov hela vägen helt ovetande om vilket äventyr hon var med om på hennes livs första båttur.

När vi kom hem igen så blev det en välförtjänad myskväll framför tvn med dom efterlängtade ostbollarna och sedan sov vi så gott hela natten.

Bilder från lördagen:

 


Fika i sommarvädret


Far och dotter ligger i skuggan och gömmer sig för solen


Påväg till båten


Ombord på båten ovetande om vilket äventyr som väntade oss


Ena räddaren.

 


Ombord på brandbåten...Räddade!


Äntligen på fastlandet igen!!

 


Nu har vi lärt oss en läxa!

 


Farfar-Peter och hans nya båt.

 

Söndagen:
Vi vaknade rätt sent, helt slut efter gårdagens äventyr. Jag hörde hur det öste ner regn på taget ovanför, men på något sätt så var det mysigt. Jag hade bränt mig lite på lördagen och ville ändå inte vara i solen.
Efter frukosten så la vi ett till pussel vilket är ett utmärkt tidsfördriv när det är oväder. Det var verkligen mysigt tills det brakade till utanför. Blixten och åskan kom förbi en sväng och hälsade på vilket antagligen gjorde att mitt hjärta slog några extra slag. Usch vad jag tyckte allt blev obehagligt helt plötsligt men jag har ju alltid varit vettskrämd för blixten och åskan. Dom som känner mig från när jag var liten vet precis vad jag pratar om.
Visst har det blivit bättre med åren. Jag gråter och gallskriker inte längre och jag springer inte som en katt med eld på svansen, raka vägen till bilen, i tron om att den är det tryggaste som finns när det blixtrar. Men jag är rädd. Det är nog en sort fobi eller nåt. Blir helt stel i kroppen och vill helst bara gömma mig under ett täcke tills dom försvinner båda två. Det är blixten som är den farliga och läskiga men det är herr Åska som skrämmer mig rejält med sitt dunder och brak. Jag ville inte ens hålla i Elvira medans dom härjade eftersom hon känner av om jag är rädd och sånt.

När det hade lugnat ner sig så bakade farmor-Kerstin en god rabarberpaj och jag gjorde vaniljsås till (som tyvärr inte blev så god). Efteråt så plockade vi ihop vårt pick och pack och drog hem.

Nu på kvällen så har vi bara plockat lite och kollat på tv. Jag gjorde lite raggmunk till käk och andreas har tvättat men sen har det bara varit en lugn söndagskväll.
Min älskade familj har redan gått och lagt sig så jag antar att det är dags för mig att krypa ner också.

God natt på er!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sola mitt bleka skinn

I morse när jag vaknade så var jag inte alls lika taggad på att storstäda hela lägenheten som jag var igårkväll. Har bara städat lite halvhjärtat och fixat lite i Elviras rum, som såg ut som ett bombnedslag innan. Jag tänkte att jag kunde ta resten på måndag. Hoppas jag har mer ork då.

Ikväll ska vi åka till Lillboda (landstället) och vara där hela helgen så jag hoppas på att det här fina vädret håller i sig. =)
Nu ska jag ta och lägga ifrån mig datorn och sola mitt vita skinn lite så att jag inte är helt blekfet till studenten.
Vi hörs på söndag igen när jag kommer tillbaka!
Ha en superbra helg =D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Shoppingdag i stan med Emily och bebisarna

Igår:
...blev det ändrade planer. Istället för att äta middag på smidö så blev vi bjudna till Bro hof slott på middag. Fin mat och fint folk som jobbade i restaurangen som ni:ade, sa "tack så hjärteligt" och använde mycket artikulation. Servitören kom in med en maträtt i taget och skulle berätta en historia om varje rätt och vi fick lov att sitta och lyssna på alla historier innan vi fick äta. Om man frågade om något i maten så svarade han fel varje gång xD Jag har lite svårt för sånt där "fint folk" faktiskt, men middagen var god (och dyr) och sällskapet var trevligt! Det häftiga var att vi var helt själva i hela restaurangen så det kändes lyxigt som om vi hade hyrt hela stället. ;) Kan ju alltid låtsas!
Efter middagen så satte vi oss ute på deras ute servering och fikade, vilket var väldigt mysigt.

Bilder från igår:

Jag och födelsedags"barnet"

 

Fika med kaffe och toffifeasken som vi gav i present ^^ (vi hade köpt blommor oxå)

 

Elvira och mormor gosade hela kvällen =)

 

 

Idag:

...har jag varit i stan hela dagen med Elvira, Emily och Melvin. Vi gick upp tidigt och tog 10.21-tåget (jag brukar i vanliga fall vakna runt den tiden). Vi gick runt och kollade i affärer och jag letade som bara den efter en studentklänning som inte var alltför dyr. Tillslut hittade jag en på JC som såg ut som en typisk studentklänning som satt bra (löst över tjockismagen) så jag tog den. 300 gick den på men det får man väl ta för jag orkar inte dra ut på det och fortsätta leta längre.
Köpte mera saker men jag kanske ska lämna tillbaka lite kläder =/ har ju inte så mycket pengar. Andreas fick en solskyddsfaktor och aftersun som han faktiskt blev glad över och Elvira fick bara ett par vita leggins (att ha på sig efter dopet).

Efter shoppingdagen så var det bråttom hem. Jag ammade och bytte blöja i väntan på att Andreas skulle komma hem med bilen sedan var det bara att köra så fort som man får (lagliga-linda) för att skynda till skolan. Jag kom 1 timma försent till middagen på dagens 'Rent-reunion-träff' men som tur var så fanns det mat kvar. =)
Trevligt att träffa alla igen faktiskt men jag upptäckte något som jag tyckte var hemskt...vet inte varför jag tar det så hårt?...nästan alla rökte. Varför börjar folk röka i gymnasiet? Det är så jävla töntigt och äckligt?? Det är ju bara pinsamt att stå där med en illaluktande pinne i handen och försöka vara "cool" och det bevisar vilken osäker person man är som inte vågar stå upp för sig själv! Usch va besviken jag blev.
Vi kollade på halva rentfilmen, fikade lite i pausen och sedan åkte jag och Elvira hem för hon var så grinig. Hjälpte henne att bajsa när vi kom hem och då var allt bra igen.

Vid 10-tiden, när Andreas borde lägga sig så lurade jag ut honom på en supermysig kvällspromenad. Om det inte vore för alla mygg så hade man kunnat gått i t-shirt för det var varmt ute. Sommaren är entligen här!!!! =D

Bilder från idag:


Elvira och Melvin på tåget i sina vagnar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mysig kvällspromenad <3

 

Nä nu måste jag sova för jag tänkte gå upp tidigt i morgon för en storstädning! Hoppas att jag hinner med en promenad oxå =)

GOD NATT <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sommar?

Man kan ju undra om det är sommar nu? Helt plötsligt så är det sommarvärme ute och igår så brände jag mig tydligen... är helt röd på bröstet så nu är det ju sommar på riktigt. :o Wiie!!
Filmen, Avatar, som vi såg igår var häftig men man skulle nog ha sätt den på bio men den var bra såhär oxå.

Jag har nydligen badat min kära dotter och det var på tiden. Jag är dålig på att göra det =( Hon känns så sällan smutsig ju? Innan dess så tränade jag och duschade så vi båda är frächingar nu. ;) Eftersom jag fortfarande är lite förkyld så var det egentligen dumt av mig att träna och kommer antagligen fortsätta vara sjuk ett tag men jag blir galen av att aldrig få träna!

Idag är det min bonuspappas (mammas mans) födelsedag så vi ska till smidö ikväll, runt 6-tiden och äta middag. Jag hoppas att det är han själv som ska laga maten för han är så bra och det blir alltid supersmaskigt. Hoppas!
Innan dess så måste jag städa här hemma, vika ihop tvätten och gå tillbaka med filmen till ica. Känns jobbigt att känna mig stressad hela tiden. Jag är ju lixom mammaledig??
Jag hade egentligen velat gå till öppna förskolan idag igen för att göra hand- och fotavtryck-tavlan till Elvira men hinner inte med det. Jag får göra det nästa vecka på tisdag, då blir hon 3 månader för innan dess har jag inte tid.

Nä nu ska jag gå en sväng till centrum och lämna filmen. Ha en bra dag!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fullt upp hela tiden

Jag känner att jag har så mycket att göra nu för tiden och hinner inte med saker och ting som jag vill och måste göra. Tiden räcker inte riktigt till och jag känner mig lite småstressad hela tiden.
Jag skulle till exempel behöva städa här hemma, vika ihop tvätten som hänger här brevid och så skulle jag vilja fixa med scrapbookingen till Elviras fotobok.
Det får bli ett kort inlägg idag eftersom jag har fullt upp här hemma.
Ska ha myskväll nu och kolla på Avatar..kul att känna sig stressad av en myskväll? :S

Idag har jag och Elvira iaf varit med Emily och Melvin. Vi var på öppna mottagningen på bvc och kollade vikt och längd och nu är Elvira 60.4 cm lång och väger 6310 gram.
Sedan gick vi till öppna förskolan och skulle göra hand- och fotavtryck i gips på bebisarna men dom hade bara så att det räckte till en tavla och då lät jag Emily få göra eftersom Melvin blir 3 månader just idag.
Vi var där tills dom slängde ut oss och då gick vi hem. =)

Nu är det myskväll och filmtajm..filmen börjar nu så jag får lägga ut bilderna senare!

Här är bilderna från igår (den 18):

Emily gör fot- och handavtryck-tavlan och skriver Melvins namn. Mycket pilligt!

 

Melvin och Elvira på öppna förskolan

 

Elvira fick leka lite på golvet på öppna förskolan =)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dålig uppdatering

...vilket beror på att jag har haft väldigt fullt upp med annat. En snabb repeat kommer här nedan!

Fredag:
Jag hade en jätte mysig kväll tillsammans med Mikaela, Emily, Elvira, Liam och Melvin. Vi satt här hemma, tre mammor med våra barn, och åt snacks, kollade tv, snackade och hade väldigt trevligt. I alla fall om man frågar mig. Tiden rann iväg och jag kom i säng runt 2-tiden någon gång.

Lördag:
Jag och Andreas firade 3-års dag och började morgonen med att jag gjorde frukost på sängen till Andreas och sedan åt vi resten på balkongen. Vi hade tur med vädret eftersom det var riktig sommarvärme ute.
Vi tog en promenad ner till Lillsjön och åt en picknick vid vattnet, vi satt där och njöt av det fina vädret alla tre. Sedan kom min mamma och hämtade Elvira och jag och Andreas drog in till stan. Vi gick runt där inne ett tag tills vi hittade en restaurang som vi gillade och gick in. Det var en asiatisk buffé med allt möjligt från sushi, friterad kyckling med sötsursås, till wok som man plockade själv (rå) och sen gav till kocken som stekte på det. MUMMS!! =D
Sedan när vi var proppmätta så var det dags att sätta oss på en biograf och jäsa lite. Det blev Robin Hood som vi såg, en bra film enligt mig.
Efter filmen var slut så skyndade vi oss till smidö, där våran dotter var som jag saknade så mycket, och sov kvar där sen.

Bilder från lördagen:




Söndag:
Vi vaknade på smidö, tog det lugnt, tog en promenad och sen åkte vi hem till Kungsängen. Min morbror och kusin kom över med massa leksaker, en vagn och gamla bebissaker som dom inte behövde längre. Jag blev jätte glad för då slipper ju jag köpa massa saker, jag som inte har sådär jättemycket pengar. =)
Sedan drog vi till Västerås för att gratta min vän Anna på 20-års dagen ochdär var det fullt med trevligt folk. Jag blev lite chockad när vi fick presenter till Elvira...det var ju anna som fyllde år?
Hon fick två bodys, en jättebra sagobok och en gosehund av snälla Leyla och Fredrik. Jätte gulligt av er! Verkligen fina grejer <3
Sedan åkte vi hem vid 7-tiden och satt i bilkö ca 1 timma och 40 min :S sjukt! Jag åkte direkt hem till Mikaela och Liam där även Emily och Melvin var. Åter igen hade jag en riktigt trevlig kväll och åter igen så blev det väldigt sent. Kom i säng efter 2 tiden...vi får sluta träffas så sent på kvällarna tjejer! Funkar inte så bra när man har småbarn, även fast ni är jätte trevliga och mysiga att vara med =P

Måndag:
Idag har jag varit med Mikaela, Emily och bebisarna igen :) Meningen var att vi skulle gå upp till öppna förskolan men det var ju så fint väder så vi tog en liten promenad till sylta, Mikaelas föräldrars hus, istället och satt ute på deras altan i solen, snackade och mös. Trevligt, men det gjorde mig hysteriskt trött, så efter middagen så la jag mig på soffan med Elvira på magen och vilade. Och här sitter jag nu, Andreas är iväg med en kompis och Elvira sover. Jag är super sötsugen men i söndags så kom vi (Mikaela, Emily och jag) överens om att vi ska sluta äta massa sötsaker och onyttigheter. Suck..jag som är sockerberoende kommer ha så svårt att låta bli men jag ska kämpa in i det sista! Blir nog tidigt i säng för mig ikväll, ska bara glo på tvn lite tills det är dags att natta!

Bilder från idag:





Hoppas ni har haft en lika lyckad och härlig helg som jag har! =D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

3 år tillsammans!

Tänk att det redan har gått tre år sedan jag och Andreas blev tillsammans. Det är helt sjukt hur tiden har gått snabbt men samtidigt så känns det som att vi har varit tillsammans i en evighet.
När jag tänker tillbaka tre år så skulle jag aldrig kunna tänka mig att jag, en 16 årig omogen tjej, skulle hitta mannen, som blev pappa till mitt barn, på den resan till Åre i slutet av Februari (och början på Mars) 2007.
Men nu står vi här 3 år senare, med ett barn till världen, och ska fira våran 3-årsdag i morgon den 15 Maj.
Vi har försökt att planera i flera veckor nu hur vi ska fira denna speciella dag men båda vi två har haft total idétorka. =(

Förra året så gjorde vi ju värsta grejen. Åkte till djurgården och hade en jätte jätte mysig picknick ute i den fina vårsolen. Sedan hyrde vi en kanot och paddlade runt omkring och kollade på den fina miljön som är där.
Det var verkligen hur mysigt som helst...hur ska vi överhuvudtaget kunna toppa det?

Hela dagen idag har vi försökt att planera inför våran dag och bestämde oss tillslut för att göra den ganska simpel. Man behöver inte göra värsta värstinggrejen för att visa sin kärlek till varandra??
Vi har ordnat en barnvakt till Elvira (min mamma) så någonting måste vi ju hitta på.

Vi får se vad morgondagen har att bjuda på, vi har i alla fall bokat en bio klockan 9 i stan och vi har tänkt att äta någonstans. Det blir nog bra hur vi än gör, bara vi är tillsammans =)
Älskar min kära sambo, Andreas Peter Karnik <3





Tack för dessa 3 underbara år! =D Jag ser fram emot många till <3

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Fredagsmys

Igår kväll hade jag det jätte mysigt hos Frida. Vi satt och pratade, åt snacks och kollade på film. Det var Heath Ledgers sista film,"The imaginarium of doctor Pamassus", och den var ganska flummig men ändå bra. Jag tycker ju i för sig att nästan alla filmer som jag ser är bra så mig ska man aldrig fråga om filmtips. Hehe :P
Det var jätte skönt att ta bilen dit för då blir inte själva resan ett helt projekt utan det är bara att åka hem när man är trött. Jag kom hem vid 12 och då satt grabbarna uppe och hade tv-spelskväll. Jag gick och la mig och kunde faktiskt sova helt ostört även fast dom satt och spelade till halv 4 på natten.

Idag var vi iväg till barkaby handelsplats och hämtade en bänk till hallen som vi hade beställt från Chilli för några veckor sedan. När vi ändå var där så passade vi på att köpa en present till min kära barndomsvän Anna, som fyller 20 på sönadg. Vi ska nämligen åka ända till västerås på söndag för att gratta henne och då måste man ju ha med sig en present. Det är inte jätte långt men det blir ändå en resa när man har barn och sånt nu.

Nu ska vi laga mat, ställa upp bänken som vi köpt och sedan städa lite här innan Mikaela, Liam, Emily och Melvin kommer hit och har myskväll! =D

 

Trevlig kväll på er!



Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Långpromenad

Dagen började med att Elvira vände sig för första gången helt själv från mage till rygg! =D Både jag och Andreas såg det och blev så glada och imponerade att vi applåderade. Duktig tjej! =)

Sedan, när Anreas hade åkt iväg, så gick vi ut på en promenad tillsammans med Emily och Melvin. Vi gick bort mot gröna dalen och sedan in i skogen och ut på en väg och plötsligt kom vi fram till en liten sjö som jag aldrig har hört talas om. När jag hade kollat mig runt omkring och såg att man såg en bro långt borta som måste vara motorvägen så kom vi fram till att den lilla sjön med andra ord var mälaren =P
Vi stannade där en stund och sedan fortsatte vi våran promenad och gick igenom ett område i brunna tills vi kom fram till Coop Forum. Vi gick in där och då passade jag på att köpa mig ett par tygskor för 99:- och två bananer. Ammade även en snabbis på utemöbelavdelningen ^^ kändes lite busigt på något sätt!
När vi kom ut därifrån så hade det börjat regna så jag tog bussen hem och nu är det dags för lite käk =)

Efteråt ska jag ta bilen och Elvira och köra oss till Viksjö och träffa Frida. Det blir nog mysigt =)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mysig dag på IKEA med trevliga tjejer och söta bebisar

Idag har jag haft det riktigt trevligt tillsammans med Mikaela, Emily, Sandra och alla våra bebisar. =D
Vi bestämde igår att vi skulle träffas på kungsängens station idag för att ta tåget till jakan. Innan det så gick jag en promenad till mickis för att möta upp henne, och på vägen till stationen så pratade vi om hur jobbigt det skulle vara om vi skulle möta någon annan från föräldragruppen, eftersom vi lixom var 4 pers som träffades utanför gruppen. När vi väl kom ner på perrongen och hade träffats allihopa så tror ni inte att vi träffar en tjej från föräldragruppen då?? Jo minsann, det är precis vad vi gör. Typiskt!
Ååh jag tyckte det var så pinsamt, och så tyckte jag synd om henne för att vi inte hade frågat henne igår.
Grejen är att man inte kan vara hur många som helst när man går med barnvagnar, jag tyckte nästan att det blev lite mycket nu när vi bara var 4 så man kan liksom inte fråga hela gruppen?
Tur att hon skulle till någon vän så att hon inte kände sig utelämnad eller nåt?

Sedan när vi kom till jakan så kom vi på att det blir krångligt att försöka hoppa på en buss med 4 barnvagnar så vi bestämde oss för att gå till IKEA när det ändå var så strålande fint väder =D
Mysigt med en liten promenad i solskenet!

På IKEA så började vi med att äta lunch och amma, så där satt vi ett tag och pratade och fikade vilket var väldigt mysigt tycker jag.
Sen var det dags att gå runt och kolla lite och självklart hitta det som vi kom dit för. Ramarna att ha hand- och fotavtrycken i. Jag tror att det kommer bli jätte fint faktiskt och ser fram emot att göra dom. =)
Jag tror att vi allihopa fick med oss mer saker än vad vi kom dit för, och hade tänkt oss men det är bara kul med massa nytt.
När vi var färdiga på IKEA så gick vi hela vägen tillbaka oxå och sen in i Jakobsbergs centrum ett tag.
Tack för en jätte mysig dag tjejer<3

Några bilder:


Glada tjejer med deras fina bebisar!

 

Efter en trevlig dag med dessa tjejer så skulle jag hem till min pappa på middag. Kändes lite jobbigt eftersom vi har tjaffsat lite grann en tid och eftersom jag och hans flickvän inte går så bra ihop, men det var god mat iaf och hon fjäskade på bra så det var ingen fara alls.

En stolt morfar och en mätt och belåten Linda =)

 

När vi kom hem ifrån middagen så provade jag studentklänningen som jag skulle få låna av mickis. Den var jätte fin men alldeles för liten och det var synd. Måste åka till stan så fort som möjligt och leta efter något annat att ha på mig. Mickis sa att hon kunde följa med så vi får se när det blir.
Nu ska jag mysa med min sambo innan det är dags att sova. Får se vad jag hittar på imorgon på dagen men på kvällen har jag iaf en dejt med världens bästa Frida =D <3

God natt!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mor och dotter kväll

Ursäkta mitt lilla utbrott tidigare men jag blev bara så arg och ledsen.
Jag har lite problem med min pappas flickvän, eller rättare sagt hon har problem med mig och tycker jag är ouppfostrad och otrevlig. :S
Har iaf ringt och pratat med pappa nu och sagt vad jag känner. Känns redan mycket bättre men tyvärr så måste jag dit på middag imorgon kväll. =(

Nog om det!
Det var trevligare på föräldragruppen idag än förra gången, Emily var där idag oxå, så vi var 3 som var unga. :P
Vi bestämde att vi skulle åka till IKEA imorgon för att köpa ramar och äta billig lunch. Låter väldigt trevligt tycker jag.
Man kunde tydligen göra hand- och fotavtryck på öppna förskolan och dom rekommenderade att man köpte ramar från IKEA till det.

Efter föräldragruppen idag så kom jag hem ungefär samtidigt som Andreas. Han tröstade mig (efter att jag pratat med pappa första gången), sen åt vi middag tillsammans och därefter tog vi en liten kvällspromenad innan han stack iväg för att lira lite fotboll med några polare.

Just nu sitter jag och Elvira i soffan, hon äter och jag passar då som vanligt på att skriva ett inlägg. Vi sitter här och är fräscha för vi tog nyss ett mysigt bad tillsammans. =)

Nu ska vi ha en liten 'mor och dotter kväll' och kolla på tv. Myys!

Min nybadade lilla älskling <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Otrevlig, arbetslös och barnlös!

...Vem är det som är misslyckad egentligen??
Hon är fan inte värd mina tårar och ändå sitter jag här och gråter!!!
Det känns som att min pappa har blivit helt omvandlad och hjärntvättad av den där häxan!
USCH!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Föräldragrupp

Just nu sitter jag och ammar och tänkte att jag kunde passa på att skriva mig ett inlägg.
Snart ska jag och Elvira träffa andra bebisar i hennes ålder. Vi ska gå upp till centrum och vara med i en föräldragrupp på öppna förskolan. Vi har varit på föräldragruppen en gång förut, på bvc, och då upptäckte jag tyvärr att bebisarnas mammor inte alls var i samma ålder som mig. Dom var typ 10 år äldre och en var till och med nästan lika gammal som min mamma.
Det känns lite tråkigt faktiskt. Skulle vara kul om man hade hamnat i en grupp där folk var i ungefär samma ålder som än själv men så är det väl att vara en "ung mamma". Det finns väl kanske inte så många?
Eller jo jag vet ganska många men dom flesta av dem har inte bebisar i samma ålder som jag.

Nu måste jag iaf ta och klä på oss och börja gå...jag hittar inte riktigt så jag tänkte gå i god tid och även ta hjälp av mickis!

Ha en bra dag! =)



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dagen efter!

Idag har jag varit ganska seg hela dagen. Var ju på våran skiva igår och kom hem runt 3-tiden! Skönt att för en gångs skull inte behöva vara bakis när man har varit ute och festat. Drack bara minimalt med alkohol.
Gick upp vid 10 i morse för att jag skulle till mödravårdcentralen. Trodde att jag skulle bli undersökt men hon frågade bara hur jag mådde typ. :S
När jag kom tillbaka hem så gick jag direkt och la mig igen, sängen såg väldigt inbjudande ut och så var jag så sjukt trött! Jag sov till 3 för då vaknade Elvira och ville ha mat. Jag kände mig helt konstig i huvudet men det brukar blir så när jag sover på dagen.

Angående gårdagen så hade jag kul, gillade att alla fick nomineringar (klassens ...) men mer tänker jag inte berätta för allmänheten!
Om det är någon som vill veta mer exakt vad jag tyckte om kvällen och höra vad jag tänkte och kände under skivans gång så får man fråga mig...så kanske jag svarar ;D

Nu ska jag sova!
God Natt

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Taggad men har ändå seperationsångest

Jag håller på att fixa i ordning mig inför våran studentskiva ikväll och det känns jätte bra. Jag är sååå taggad!!! =D
Jag hoppas och tror att det kommer bli en superkul och oförglömlig kväll med massa roliga esteter och annat folk.

Trots all förväntan och exaltering så finns det en sak som gör att skon klämmer. Jag måste lämna ifrån mig min dotter =( Har sånn seperationsångest just nu och kramar snart ihjäl henne.

Ska umgås med min underbara familj nu tills jag ska dra!

Älskar min dotter över allt annat <3

 

Såhär ser jag ut ikväll!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Helt slut efter en dag på IKEA!

Okej, igår blev det ju inte precis "fredagsmys" som jag hade tänkt mig utan bättre än så. Jag hade det iaf jävligt roligt!
Jag berättade ju att andreas var iväg och fiskade med ett gäng kompisar på dagen. Efteråt så bestämde sig dom för att hitta på något och eftersom jag var barnvakt åt Eric så blev det att alla kom hit.
Det slutade med att vi var elva personer här hos oss och spelade spelet "Trodde du ja"! Eftersom vi var för många så fick vi vara två och två i samma lag och jag var med lillebror =P
Jag skrattade verkligen hela kvällen, gillar sällskapsspel och skulle ha massor om dom inte var så dyra!

Några bilder ifrån kvällen:


Sjukt roligt med spel som har utmaningar!



Jag skulle egentligen på en grillkväll med några tjejkompisar ikväll men efter att ha gått på IKEA i 3 timmar så blev jag helt slut och känner för att bara vara hemma och ta det lugnt istället.
Det hade varit kul men eftersom jag har varit sjuk i veckan och fortfarande känner mig lite hängig så kanske det skulle bli värre och jag vill känna mig pigg inför morgondagen.
Jag är jätte taggad på skivan och tror att det kommer bli riktigt najs. Känns lite jobbigt att lämna ifrån mig Elvira men hon är ju i trygga händer hos sin far så det är lugnt.

Vi har precis klämmt i oss 2 varsinna bakpotatisar och nu ska vi kolla på en film och tjocka i oss ostbågar och choklad. Nammnamm =D

Hoppas ni får en lika mysig lördag som jag =)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Det är dags för fredagsmyys!

Idag har jag sovit jäätte länge, och det var verkligen superskönt! Känner mig rätt så sliten idag och har fortfarande inte tagit disken som jag lovade andreas igår att jag skulle diska idag =( Jag är en dålig hemmafru!
Och våra kära dammråttor har tittat fram igen men jag orkar inte ta bort dom heller. Är fortfarande lite sjuk, näsan rinner och så hostar jag, men inte tillräckligt sjuk för att inte hjälpa till hemma.

Efter frukosten så har jag busat lite med Elvira i soffan och tagit det lugnt. Sen när andreas kom hem från jobbet så höll jag på att skämta om att mitt hår var Elviras och jag måste vara jätte trött eller nåt för jag tyckte det var sjukt kul. Hon såg såå rolig ut! xD

Söt va??

 

Just nu är andreas iväg och fiskar med massa kompisar och kommer säkert hem rätt sent. Så det blir väl sen middag för min del.
Lillebror Eric kom precis hit, jag ska vara barnvakt åt honom ikväll så vi får se vad vi hittar på. Tror vi ska ta en promenad till konsum snart och köpa lite snacks och ha Fredagsmys =D


Måste bara berätta att pizzan som vi åt igår vart jätte god! Jag rekommendera den för alla som gillar pizza =) Den finns på Lidel i 2-pack och det står typ "Trattoria Alfredo" på paketet. Alldeles utmärkt att ha i frysen och ta fram någon gång när man inte orkar laga middag. Vi brukar köpa den med spenat och sedan lägga på lite smått och gott som man vill ha på och sen stoppa in i ugnen. Man kan även köpa en med bara tomatsås och ost på och låta fantasin flöda. Vi hade sånna i frysen en gång och tog banan, champinjoner och curry på. Det vart mycket godare än pizzabagarnas ;)

Vänstra pizzan är Andreas och den högra är min =) Mumms!

Hoppas ni får en trevlig Fredag med massa fredagsmyys!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

3 ½ timmar hos frisören!

Det tog ganska mycket längre tid än jag hade väntat mig men jag är nöjd och det känns superskönt att få bort det slitna och få någon typ av frisyr på det. =) Känner mig betydligt fräschare med en ny frisyr. Tror att den gjorde mig lite friskare ;)

Eftersom det tog så lång tid så fick jag ju lov att amma mitt i allt. Elvira låg under den där kappan som man har runt sig och det kändes jätte flummigt ^^ Men det gick ju faktiskt jätte bra och hon var snäll som vanligt!

KOLLA!!! Äntligen är den hemska utväxten borta!!!

 

Nu ska vi snart äta lidels frysta spenatpizza, som är supergod, framför tv:n och ha en tjockiskväll! Hoppas att det går nåt bra på tv ikväll för det är där jag ska spendera min tid tror jag. Känns som det just nu iaf. Ska först hänga tvätt och diska medans pizzan gottar till sig i ugnen...Mmmhmm!

Trevlig kväll på er!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag är frisk, jag är frisk, jag är frisk, jag är frisk....

...Jag försöker intala mig själv om att jag är frisk! Om någon undrar vad jag håller på med. Jag har försökt att fräscha till mig lite idag och borstat håret, sminkat mig, satt på mig kläder (ingen morgonrock som igår) och duschat av mig det sjuka så nu är jag "frisk". Typ.
Halsontet är iaf minimalt och näsan rinner nästan ingenting så det är definitivt mycket bättre än igår, då jag låg i soffan hela dagen och hade knappt någon ork att ta hand om min dotter. Det är tur att vi har färdiga piroger i frysen för annars hade jag aldrig orkat laga mat och ätit igår.

När Andreas kom hem igår så tog han hand om oss o lagade mat, böt blöja, diskade osv. Han var helt underbar och hade köpt medicin till mig (halstabletter och huvudvärkstabletter) och till och med hyrt en film så att vi skulle ha lite myskväll när jag mådde så dåligt. =D Han är bäst!
När vi hade nattat Elvira, som inte ville sova, så satte vi oss i soffan och åt popcorn, drack saft och kollade på "sommaren med Göran". Helmysig kväll trots att jag var sjuk och det var helt pga min underbara, älskade sambo <3

Idag gör jag allt för att bli frisk och inställningen gör mycket. Tänkte ta mig en sväng förbi konsum och lämna tillbaka filmen och passa på att få lite frisk luft. Om jag sätter på mig mycket kläder och går långsamt så kommer det göra susen på tillfrisknandet. Annars är det vila som gäller.

Ska fixa håret senare idag..ska bli så spännande och kul =D
Hoppas det blir bra!


Så här pigg var min dotter igår när det var läggdags =P

 

Dagens Outfit!
Min bebis kan stå helt själv (med lite ryggstöd av soffan) =D

 

 

Jag ska krya på mig och ni alla frisklingar får ha en underbar dag!

 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Träningspass = Sjuk

Jag har knappt sovit nåt i natt. Det har verkligen svidit i min hals så irriterande mycket och näsan har varit helt igen täppt. Suck! Hatar att ha något som är irriterande när man mår dåligt...helt okej att känna sig hängig och vara sjuk ibland men det här är så j**vla jobbigt!!!
Behöver äta eller dricka någonting hela tiden för att lindra halsen. Dricker mycket te för det är skönt. Har redan druckit 2 koppar idag och märkte nyss att honungen är slut. Bitterheten tar över min lycka...vem är det som jävlas med mig? Vem är det som vill bevisa att min lycka går att rubba??? Fan!

I natt, medans jag låg och grubblade och var bitter över att jag är sjuk, så kom jag att tänka på att jag tränade i måndagskväll, rätt så hårt. Varje gång jag gör det så blir jag alltid väldigt mottaglig för infektioner och blir oftast sjuk. Nästa gång som jag tränar hårt ska jag hålla mig hemma några dagar efteråt och inte träffa folk. Kul! -_-

Jag springer och tvättar händerna stup i kvarten för att inte smitta ner min dotter så mina händer kommer väl bli lagom torra. Känns jobbigt att försöka hålla mig undan ifrån henne när hon ligger o ser söt ut.

Älskar henne så otroligt mycket <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

02.06 ...sjuk?

Vad hände? Nyss skrev jag ett inlägg om hur lycklig jag är och att "ingenting kan rubba mig"...nu känns det plötsligt jätte jobbigt. Är jag sjuk?
Kan inte sova! Halsen känns helt tjock och gör irriterande ont, näsan rinner. Jag vill inte ta i mitt barn, vill inte att hon ska bli smittad av vad jag nu har fått =(

Vaknade nyss för att det var ammningsdags och kände hur näsan rann och att halsen var tjock o full med slem. Gick upp för att snyta mig och behövde äta nått för att halsen sved. Tog en banan och gick o la mig. Efter nån minut så stack det till i halsen så irriterande mycket att jag gick upp och gjorde en kopp te med massa honung i som jag nu sitter och dricker!

Faaan jag vill inte vara sjuk!!! =(

Dags att koka mera vatten...detta kommer bli en låång natt!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lycklig!

Har haft en bra dag idag som vanligt. =) Har varit med Mickis och Liam. Vi åkte till Jakan och jag köpte ännu mer kläder till mig själv =/ Men nu får det vara nog! Sen träffade vi Jennifer och Cicci som var där och gick runt med dom medans vi väntade på våra fikakompisar. =P Tillslut kom Malin och Carro och vi satte oss på Waynes och fikade tills dom slängde ut oss för stängning. Jag hade det jätte trevligt som vanligt!

Jag känner mig så lycklig nu för tiden, känns som om ingenting kan rubba mig! Jag har massa roliga saker att se fram emot och jag har folk runt omkring mig som jag tycker om och gör mig glad. Livet känns så skönt och lätt att leva!

Ska klippa mig och slinga håret på torsdag och det var verkligen på tiden. Hatar mitt hår just nu så det kan bara bli bättre hur det än blir.
Det är väl det som ligger närmast i kalendern som jag ser fram emot just nu. Sen har vi helgen som är full med massa roliga saker! Nästa helg firar vi 3 år och sen är det studenten och dop... och så fortsätter det. =D

Jag trodde att jag skulle bli uttråkad av att bara vara hemma på dagarna men jag har saker att göra hela tiden och får dagarna att gå riktigt fort. Tiden går fort när man har kul sägs det. Undrar om man kan byta ut ordet "kul" mot "lycka"?

Andreas har ändrat sina jobbtider från 7-7 till att bara jobba till 4. Skönt att få umgås hela familjen lite på kvällarna oxå som att tex ta en kvällspromenad som vi gjorde idag =)

Ska sova nu. Nattinatti!

Min dotter gör mig ännu lyckligare <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

God Natt!

Nu har jag prickat av varje sak i listan "dagens planering" förutom att gå en promenad. Har haft fullt upp med att städa hela lägenheten och fixa o tvätta, det tog verkligen hela dagen för mig.
Sen tog jag mig tid att träna och det var sååå skönt! Det kändes som att jag skulle kunna hålla på hur länge som helst. Vill bli av med allt överskotts fett som sitter på magen och på låren.
Skulle vilja se skillnad med en gång men det händer inget..det är väl bara att fortsätta träna och gå promenader.

Familjen har redan gått och lagt sig och sover redan. Det är väl dags för mig att möta John Blund nu också.

God Natt!!


Mammas älskling på skötbordet där hon skrattar som mest!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Måndagsmorgon

Det har hänt en del sen senast jag skrev, men jag ska försöka vara så kortfattad som jag bara kan.

I lördags så hade jag det trevligt med min familj. Vi gick en promenad runt omkring på smidö, vi åt jätte god mat, vi bakade chokladbollar och hade myspys på kvällen. Sen sov jag över där.

I söndags så åkte vi på loppis i bro och shoppade loss för 500...massa kläder och en mobil med söta gosedjur som hänger ner, till Elvira. Sen åkte jag, mamma och Elvira till barkaby handelsplats och så fick jag min tidiga studentpresent, en mobil =) Något som jag verkligen behöver eftersom min inte funkar längre och jag har gått runt med min lillebrors som bara dör hela tiden. Tack igen för det kära mor <3
När jag kom hem igen så blev jag något så fruktansvärt trött och gick och la mig en stund medans Andreas åkte och söndags handlade själv. När jag vaknade igen så var det dags att åka till Yohanna och Oscar. Vi var bjudna dit på middag men jag hade verkligen ingen lust. Ville bara vara hemma och sova. När vi väl var där så var det trevligt men jag tyckte det var jobbigt att behöva vara social när jag var så trött och det gjorde mig bara lättirriterad =( Maten var faktiskt jätte god (jag som inte trodde att jag tyckte om Paella) men eftersom vi var så många som delade på maten så blev jag inte helt mätt så när vi åkte hem blev jag ganska grinig. Både trött och hungrig, ingen bra kombo.
När vi kom hem så badade vi Elvira, sen åt jag och gick och la mig och då var allt bra igen!

Klockan 4 inatt så spydde Elvira ner våra sänglakan, inte så kul för andreas som skulle upp en timma senare =/

Idag är det måndag och jag har mycket att stå i. Elvira har blivit förkyld så hon är lite grinig så det blir lite extra jobbigt att fixa här hemma.

Dagens planering:
Diska
Tvätta
Städa hela lägenheten
Träna
Duscha
Ta hand om min dotter
Ta en promenad

Hoppas att jag hinner med allt?


Jag och eric bakar chokladbollar

 



Pyjamasmys med Elvira och grabbarna




Pappa badar Elvira




Alla kläder från loppisen




Mobil från loppisen (skötbordet från Elviras vinkel)


Min nya mobil (den tidiga studentpresenten)

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Besök på smidö

Jag hade det jätte trevligt med malin, mickis och liam igår. Vi gick runt i jakan, träffade på mikaelas lillesyster och min kusin, vi kollade i lite affärer på kläder och sånt och så köpte  jag till och med lite...nu igen. Men nu har jag så att jag klarar mig ett tag.
Sen gick vi hem till malin och fikade lite och umgicks =) Mycket trevligt!

Efter det så kom andreas o hämtade mig och Elvira, så åkte vi och handlade lite mat till kvällens grillning tillsammans med markus.
När vi kom hem till markus och sara sen så spelade vi kubb. :P Det var längesen och det kommer definitivt hända flera gånger i sommar. Ska nog skaffa oss ett sådant.
Det blev mycket skratt igår för min del iaf så jag hade det jätte bra. Sen fick jag agera fylletaxi eftersom jag var den enda (förutom Elvira) som var nykter.

Just nu så är jag på Smidö och myser med min familj. Ska nog sova kvar här inatt men vi får se.
Hej så länge =)

Elvira och Mostern
Elvira och Elviras moster =)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()