Trevlig mammaträff i jakan och en mysig kväll vid Lillsjön

Jag har så fullt upp hela tiden att jag knappt hinner med att blogga.
Igår så var jag ju i skolan nästan hela dagen och fick veta att jag börjar skolan igen den 23 augusti, sedan gick jag och en gammal klasskompis runt i centrum lite. Jag köpte 4 nagellack för 30 spänn i 4 olika sommarfärger och hon köpte en jättesöt liten klänning till Elvira i present typ. Så snällt av henne =) Sen på kvälen så kom Robert över och så hade vi filmkväll här. Det blev någon konstig krigsfilm, var nästan som en dokumentär om hur det är att vara sodat i Irak, men det var rätt okej ändå.
Bilder från igår:

Hon ser så nöjd ut på bilden ^^


En igelkott passerade plötsligt över vägen där vi gick när jag var påväg till tåget. Det är inte varje dag man ser en sån. Det roliga var att senare samma dag så sprang en liten mus över vägen oxå men den hann jag inte fånga på bild.


Idag har jag och Elvira iaf varit i Jakan tillsammans med 5 andra mammor och deras barn. Mycket trevligt måste jag säga. Vi åt lunch vid 1 först och tog sedan en fika på café Momo i centrum och satt och snacka en massa om allt möjligt. Sen gick vi runt i centrum ett tag med våra barnvagnar och tog upp hela gångvägen tills efter 6 nån gång. Måste sett roligt ut för folk runt omkring som såg oss, det var till och med några som vände sig om efter oss och kollade.
När hela 'barnvangnsmaffian' gick in på en affär så fick ju nästan inga andra plats, haha. Man såg hur folk suckade och himmlade med ögonen och jag vet nog vad dom tänkte... "Vafan?? Måste dom komma in här med sina feta rövar och stora jävla barnvagnar och ta över hela affären?! Det borde finnas barnvagnskörkort!!" Mohaha, jag gör gärna om det bara för att retas =) Nä men jag hade trevligt faktiskt. Tycker att det är kul att träffa lite nytt folk så här.

Måste bara tillägga att jag tycker att Kungsängen station borde införskaffa sig en rulltrappa som går neråt oxå, det räcker inte med bara hiss, för folk som inte kan ta trappen, t ex i fall som idag.
När vi kom in på Kungsängens station så ser vi att hissen, som är den enda vägen ner för barnvagnar, är ur funktion. Så där står vi, 5 mammor (den 6:e hade inte kommit än) med varsin barnvagn och undrar hur vi ska komma ner till tåget. Vi ställde oss längst upp i trappen och diskuterade hur vi skulle göra och när två stycken började bära ner en barnvagn för trapporna så kommer alla bussåkande människor nerrusande för trappan som vi har blockerat. Några suckningar där med men vad faan ska vi göra då?? Som tur är så var det en gentleman som frågade om vi ville ha hjälp, och det ville vi så han hjälpte mig ner för hela trappen. Jag tackade så mycket och sen åkte han upp ett varv till för att hjälpa till med nästa barnvagn. Snacka om en god själ! Fler sånna vill vi se =D

Efter mammaträffen så åkte vi tillbaka till Kungsängen och skildes åt allihopa och sa hej då, förutom Mickis...henne blir man inte så lätt av med ;) hehe. Nä men vi bestämde att hon skulle följa med hem till mig och äta middag och sedan skulle vi iväg till Lillsjön och fiska med grabbarna. Vi packade med oss en picknick oxå och det blev en jätte mysig kväll. Förutom alla hemska myggor -.-
Lite bilder från idag:

Irma och Melvin på café Momo i jakan. (blev tyvärr bara en bild där ifrån)


Mikaela med fikat (som bestod av kaffe, bullar kakor och choklad) bakom sig. och barnvagnarna vid Lillsjön


Grabbarna som fiskar, en katt som kom och hälsade på, barnvagnarna och Mickis.


Haha den bjuder jag på! xD


Härlig kväll med fiin solnedgång =) Nice att vi har så nära till Lillsjön..., det här får vi göra oftare i sommar!

Måste gå och lägga mig nu och mysa med min kära familj som gick och la sig för ett bra tag sen!

"Natti natti, sov så gott, god natt. Imorgon är en ny dag och då ska man vara vaken. Natti natti, sov så gott, god natt. Och då så ska vi ut på nya ääääventyr!"

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback