Vill bli smal!!

Jag vill verkligen verkligen bli smal! Jag önskar att det syntes på en gång när man väl tränar för det skulle ge mig en riktig push. Om det skulle hända nåt när man tränat ett par gånger så skulle jag vilja träna mer men jag märker ingen skillnad alls. Och jag tänker verkligen inte sluta äta god mat för att bli smal, då får det fan i mig vara!
Känner mig lite bitter just nu och gör det såhär emellanåt. Vill att siffrorna på vågen ska sänkas, helst ligga under 60 sträcket men det gör det inte och det känns som om jag aldrig kommer uppnå det.
Hatar min kropp över huvudtaget just nu...finns fan inget jag är nöjd med och det känns förjävligt.

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Dagbok istället?

Vet inte ens varför jag har kvar bloggen?
Har maassa tankar och funderingar men inga som jag kan dela med mig av här, till allmänheten! (inte för att det är så många som läser min blogg men ändå :P)
Vet inte alls vad jag ska skriva här längre plus att jag nästan aldrig har tid och när jag väl har tid så har jag ingen lust.

Kan ju berätta lite om Elvira iaf!
Hon tar sig frammåt och det går väldigt snabbt, så jag hinner inte alltid med.
I lördags blev hon 7 månader.
Hon skrattar mycket och är alltid så nöjd. Hon gör mig sååååå stolt, min lilla plutt <3
Äter allt och älskar mat, allt är som det ska och som vanligt så det finns inte så himla mycket att berätta där heller..
Hon håller på med fingrarna väldigt mycket och tränar på finmotoriken o sånt. Det är kul att se =)

Jag känner att jag behöver träffa lite nytt folk lite mer faktiskt, vet inte hur bara?
Inte så att jag tröttnat på dom jag umgås med men jag tycker att det är kul med lite nytt ibland :P

Jaja nu ska jag kolla vilka som går vidare i idol.
Får väl se när jag skriver här nästa gång? =D

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

och det slutar aldrig regna...

Tråkigt med massa regn! Jag vill gå ut på promenader och gunga min dotter i gungan här utanför men det slutar ju aldrig regna? Det är helt okej att det inte är soligt och fint väder men det behöver ju inte regna??
I för sig så är jag ganska trött efter den här helgen, som har varit mycket händelserik, så just idag gör det inte så mycket. Jag sitter i soffan och segar, orkar inte göra nåt.
Jag måste hänga tvätten men drar ut på det lite :P Skulle även behöva svabba golven men vem orkar det en sån här dag?

Måste bara tillägga hur stolt jag är över min dotter! Jag älskar henne så obeskrivligt mycket och jag längtar tills hon kan prata så att vi kan lära känna varandra bättre och bli bästisar ;D haha okej kanske inte men jag önskar att vi kommer ha en riktigt bra relation till varandra.
Jag undrar hur lång tid det är kvar tills hon kryper? Hon har börjat ställa sig på alla fyra och gunga, ibland tar hon "ett steg" alltså tar fram en hand eller ett ben men där tar det stopp. Spännande!!


Just nu längtar jag tills Andreas kommer hem så att vi kan sitta och kolla på "How I Met Your Mother" resten av kvällen. =D Jag är helt kär i dom allihopa!! <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lördag...

För en vecka sedan, fast på kvällen, så var jag faktiskt på krogen för första gången på väldigt länge. Jag hade rätt kul, det var härligt att få dansa och skaka loss lite men jag kunde ha druckit lite mindre om jag ska vara helt ärlig.=/
Jag hade inte planerat att gå ut så det var en ganska impulsiv grej och det är ju alltid kul. Inga förväntningar som kan förstöras man bara kör lixom.
Elvira sov hos mormor för första gången medans jag var iväg och det gick ganska bra.

I veckan som har varit så bytte vi till sittvagn åt Elvira, vi kände att det var dags för det eftersom hon hängde utanför liggdelen med huvudet hela tiden, och det går jättebra fast att den är utåt vänd. Kan lägga ut bilder på den senare.

Min älskade dotter utvecklas så mycket hela tiden. Här om dagen sa hon "hell yeah" :P haha det lät som det iaf. Sen har hon börjat dra upp benen under sig och trycker ifrån med armarna i krypposition. =) Vem vet? Snart kanske hon kryper omkring här i lägenheten? ;D

Igår var jag hos mickis och vi åt middag tillsammans eftersom våra män var ute och härjade. Sen kollade vi lite på idol, pratade om allt möjligt och hade det mysigt. Efter idol så färgade hon mitt hår....brunt! :O Jag blev nöjd fast längst ner på håret ser det nästan lite grönt ut tyvärr =/

Vid 12 tiden så kom andreas och hämtade mig och Elvira för att åka till Arlanda och hämta Emily och Melvin som har varit i Cypern. Dom landade 00.55 och sov sedan över här, sen ska dom stanna här över helgen. Trevligt =)

Nu ska jag vara lite social med Emily! Trevlig helg på er <3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Gunga lite grann....

Var precis ute och gungade med Elvira! =D




Det var jättekul!

Blev en kort gungstund för hon bajsade och sedan började det dugga lite så vi gick in och då kom Andreas hem. Fast nu har han dragit igen =(
Det var tänkt att några kompisar till honom skulle kommit hit typ nu och ätit här men det blev tydligen ändrade planer så han kom bara hem och vände, så nu sitter jag och Elvira själva i lägenheten och försöker komma på något att göra ikväll... Det är ju FREDAG!?

Frågan är bara vad? Vill ju inte sitta och deppa en fredagkväll så nått får jag ta o hitta på.
Ville ta en promenad tidigare men det är så tråkigt att gå själv men jag får väl göra det ändå? Finns ju inte så många att fråga här och dom som finns har jag frågat.
Skulle vilja åka till Västerås men det känns lite för oplanerat och så.

Kanske ska gå ut och gunga lite till helt enkelt, om en liten stund i så fall!
Hoppas ni får en trevlig Fredag iaf =)

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Hösten är här

Det här kanske kommer låta helt ofattbart och konstigt för vissa av er, men jag tror faktiskt att jag gillar hösten...
Det börjar bli lite småkyligt ute så man får lov att sätta på sig varma och mysiga kläder när man ska ut, och det bästa av allt är ju att man kan gå på promenader utan att dö av värmen och när man kommer hem är man inte nerdrängt av svett.
Jag tycker att luften känns friskare nu när det är lite svalare. Det är absolut skönare att vara ute och andas nu än när det var supervärme i hela Sverige.
Jag har iaf kommit fram till att hösten är mysig.
Dom regniga dagarna har man en anledning att sitta framför datorn lite och de regniga helgerna så har man en anledning att kolla på "How I Met Your Mother" som vi har laddat ner. Vi har redan kollat på hela första säsongen och sitter nu och kollar på några avsnitt varje kväll av säsong 2. Superroligt! =D Dom är typ mina idoler och jag är lite småkär i allihopa, töntigt va? xD

Elvira börjar bli större och nyfiken på världen. Man behöver inte längre gömma henne från solen, tror att hon oxå gillar hösten faktiskt.
Igår så fick hon inviga sin nya vatten- och vindtäta overall och prova att gunga i lekparken för första gången. =)
Jag tyckte nog att det var roligare än vad hon tyckte för hon var jättetrött och ville helst sova. Men jag hade verkligen sätt fram emot att få prova sätta henne i gungan så hon fick ställa upp för mig :P
Som jag skrev tidigare så börjar Elvira bli väldigt nyfiken på världen och hänger konstant, vaje gång vi går ut och går, utanför vagnen med huvudet. Jag tycker att det är dags med sittvagnen men gillar inte riktigt att våran är vänd utåt. MEN till helgen har vi sagt att vi ska byta till den så jag hoppas att det kommer funka bra.

I onsdags var jag och Andreas på IKEA och köpte massa nya saker till Elviras rum. Bl.a. en gardin, en taklampa och en liten bokhylla. Vi har gjort det till Hennes rum på riktigt nu och tagit ut skrivbordet och gästsängen och ställt in hennes säng. Så jaa nu för tiden sover hon i sitt eget rum och hittills har det gått utmärkt. =)

Några av de nyaste bilderna på Elvira:



På halvårsdagen!



Så sööt i sin björndräkt ^^



Lagom road av att gunga?







Nu ska jag gå och plocka upp min dotter som precis har sovit klart och så ska vi leka lite tillsammans.

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()